Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
inşallah barışçım bu gün dr um bi şaka yaptı şaka dır yani...
bebekler çok hızlı gelişiyo ve erkenden oluştu hareketleri de başladı sanırım bunlar da erkek dedi..güldü..:(
ama böyle bişey tabi bu haftada mümkün değil..sadece içinden geleni söyledi..
bizim kız bile bu kadar hareketli değil falan dedi onların 13 haftalık falan oldu sanırım bebişleri
bende kız olmasını çok istiyorum en azından biri

kakule

Daimi Üye
Tepki
417

canım tabiki yardım ederim inşallah rabbim gönlündekini verir kız yöntemini soruyorsun galiba şimdi çıkmam lazım ama inşallah daha sonra yardımım dokunur

OP
B

blg_76

Misafir
canım tabiki yardım ederim inşallah rabbim gönlündekini verir kız yöntemini soruyorsun galiba şimdi çıkmam lazım ama inşallah daha sonra yardımım dokunur

--------------
Tamam ne zaman uygun olursan özeldende olabilir fark etmez..(bir kaç kere mesaj atmaya çalıştım ama sanırım msj kabul etmiyormuşsunuz..)Ezel ve Elara ya ulaşamadığımdan alamadım KIZ DİYETİNİ Haziranda denemeyi düşündüğümden biran önce başlamak istiyorum..Tabiki Rabbim diler ve izin verirse :lilav:

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Slmm tazmanya ne haberr slmm kızlar demeyi özledim valla tek kişiden başka kimse olmuyoki:uzgun::uzgun:nasılsın

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Yaprak bu arada doğuma az kalmış:) Heyecan ne alemde? Hazırlıklarınız tamam mı?

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Hayırlısıyla az kaldı tamam sayılır heycan bilmiyorum ya değişik bi duygu bazen hemen olsun istiyorum bazen nasıl başedicem 3 çocukla diyorum korkuyorum hayırlısı bakalım

Sen tecrübelisin yine :) Ben napiim... İlk olacak inşallah...

Senin tam gün belli mi?

Doğum şeklin ne olacak?

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Sen tecrübelisin yine :) Ben napiim... İlk olacak inşallah...

Senin tam gün belli mi? Doğum şeklin ne olacak?
.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş tam gün 18 haziran dediler ama 3 aşşa 5 yukarı olur heralde sizler yinede çok tecrübelisiniz ben ilk kızımı düşününce çok acıyorum şimdi sanki ilk defa hamilelik yaşıyomuş gibiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar