ne diyelim cnm halimiz ortada
öyle canımmm :ayk:
çok üzügünümama hep bi mucize olacak diye bekliyorumm
inşallah herkez toparlanırrr
ne diyelim cnm halimiz ortada
öyle canımmm :ayk:
çok üzügünümama hep bi mucize olacak diye bekliyorumm
inşallah herkez toparlanırrr
iyiz barış sen nasılsın canım
canım tabiki yardım ederim inşallah rabbim gönlündekini verir kız yöntemini soruyorsun galiba şimdi çıkmam lazım ama inşallah daha sonra yardımım dokunur
kızlar bernil renginnnn napıyosunuz sesiniz çıkmıyorrrr
hoşgeldin bernil nasılsınıyıdır cnm senden nbr
Hayırlısıyla az kaldı tamam sayılır heycan bilmiyorum ya değişik bi duygu bazen hemen olsun istiyorum bazen nasıl başedicem 3 çocukla diyorum korkuyorum hayırlısı bakalımYaprak bu arada doğuma az kalmışHeyecan ne alemde? Hazırlıklarınız tamam mı?
Hayırlısıyla az kaldı tamam sayılır heycan bilmiyorum ya değişik bi duygu bazen hemen olsun istiyorum bazen nasıl başedicem 3 çocukla diyorum korkuyorum hayırlısı bakalım
.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş tam gün 18 haziran dediler ama 3 aşşa 5 yukarı olur heralde sizler yinede çok tecrübelisiniz ben ilk kızımı düşününce çok acıyorum şimdi sanki ilk defa hamilelik yaşıyomuş gibiyimSen tecrübelisin yineBen napiim... İlk olacak inşallah...
Senin tam gün belli mi? Doğum şeklin ne olacak?
Saol canım teşkk haziran 15 den sonra bekliyoruz işte bi aksilik olmassa erken olucak gibime geliyo ama bakalım hayırlısıhayırlısı olsun yaprak sağ salim kucağına almayı nasip etsin tam bellimi ne zaman gelceği :zuzu: