Tamam canım teşkk.Forum içinde MSN adresi vermek yasak canım. ÖZelden paylaşabilirsin-ayse
Tamam canım teşkk.Forum içinde MSN adresi vermek yasak canım. ÖZelden paylaşabilirsin-ayse
Canım sen ne yazdınki atladık heralde:uzgun:neyse size iyi geceler kimse bana cevap vermiycek galiba sağlık olsun..:uzgun:
Canım sen ne yazdınki atladık heralde
elarada gitti ben yeni gelmiştim nisan başlarında bilgisayar yoktu giremedimm kalanlardan yardım istiyorumneyse önemli değil döndüğün için teşekkürler. 3 çocuk erkek düşünüyodum yardım istiyorum bana yardım edermisiniz??
Canım ben yöntemleri pek bilmiyorum ama haskena biliyo o yardım eder tabikineyse önemli değil döndüğün için teşekkürler. 3 çocuk erkek düşünüyodum yardım istiyorum bana yardım edermisiniz??
haskena bana yardım edermisin çook dua ederim sanaCanım ben yöntemleri pek bilmiyorum ama haskena biliyo o yardım eder tabiki
haskena bana yardım edermisin çook dua ederim sana
Tabiki seve seve....
çook sevindirdin Allah da seni sevindirsin
çok üzüldüm inşaallah oğlun yoldadır ve sağlıcakla alrsın kucağına anlıyorum seni pek kimseyi tanımıyorum ben çok güzel bi sohbet kurmuştunuz inşaallah tekrar buluşursunuz..