canim benim oh ne guzel en azindan senin esin istiyor yaaaaaiyi geceler kızlar nolmuşşş böyle geçmişe göz attım sayfa atlıyarak sabırsızım da biraz tam bilgisayarı düzelttim bi girdim çoğu dağılmış elaraya çok üzüldüm emeklerine tam da ondan yardım alacaktım bu arada tekrar işe başladım bir yandanda eşim 3. cüyü istiyo ben sene ye düşünüyordum ama o acele ediyoo burda kalanlardan bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi acaba.:lilav:
Ne haber kizlar nasilsiniz iki gündür yokum bi gecmise bakayim .....
18 nisanda denemem gerceklesti benim ayin 30 da adet olmam lazimmmm bakalimm ne olur hamile kalma sansim da dusuk:iyyyy:
senle benim adetim hala aynı gidiyo valla
Tabiki seve seve....
---------
banada edermisin ama KIZ için
selam barış nasılsın
blg 76 maydoz ye kürünü yapabilirsin istersen kız için ünlü çift victoria bacham çifti 3 erkekten sonra kızı buldu bu yolla nete aratabilirsin benimde 2 kızım var bilmeden çok tüketmiştim çok severim kahvaltıda bile yerim ben kolay hamile kalamadım için adetten sonra sık ilişki olmuştu bide victorianın eşi afedersin testislerine sıcak duş yapmış inşaalla biraz olsun yardımcı olabilmişimdir
inşallah tutar barış gönlündeki hakkında hayırlı etsin Allah aynı şeyi istiyoruz bende haskenadan bekliyorum inşaallah gönderir beni 2 kız var şok oldum bi yanda eşim istedi acil sanki siparişle oluyorda hani yapcaktıkda seneye falan inşaallah umutsuz olma bu ay inşaallah tutarhaskena ben bu ay tutturamadım regli oldum senden ve deniyip erkek bebegi tutturan arkadaşlardan yardım istiyorum üç kızım var bu erkek olsun istiyorum bu ay yine deneme yapıcım en kısa zamanda yazarsan sevinirim canım inşallah sen tutturursun ben sadece yumurta takibi yaptırdım bu ayda yine takip yaptırıcım bide sizin yaptıklarınızı uygulucum inşallah tutar bu ay:dertli::dertli::dertli:
benim bildiğim potasyum ağırlıklı beslenmek ağırlıkla eşin beslenecek tuzlu gıdalar et soda muz karpuz tüketilecek vs netten bu gıdaları genişletebilirsin eşine keçi boynuzu kürü yap bide yumurtlama günü veya sonrası tek ilişki ilişkiden 1saat önce falan karbonatlı duş şimdilik sadece bunları biliyorum inşaallah faydalı olmuştur.barışmeraba canım benimde üç kızım var erkek içinde bildigin bişeyler varsa paylaşırmısın çok sevinirim
blg 76 maydoz ye kürünü yapabilirsin istersen kız için ünlü çift victoria bacham çifti 3 erkekten sonra kızı buldu bu yolla nete aratabilirsin benimde 2 kızım var bilmeden çok tüketmiştim çok severim kahvaltıda bile yerim ben kolay hamile kalamadım için adetten sonra sık ilişki olmuştu bide victorianın eşi afedersin testislerine sıcak duş yapmış inşaalla biraz olsun yardımcı olabilmişimdir
inşaallah tatlı bir kızın olur her anneye bir kız gerek her babayada bir erkek olduğu gibi o duyguyu da tadarsın inşaallah---------------------------------
Teşekkür ederim.Evet bende okumuştum..Burada YÖNTEMler konusunda araştırmış ve uygulamış hatta tutturmuş arkadaşlar var..İnşallah onlarda yardımcı olursa Şansımı arttırmak istiyorum..Takdir rabbimden tabiki
selam iyi akşamlarselam hanımlar
inşaallah tatlı bir kızın olur her anneye bir kız gerek her babayada bir erkek olduğu gibi o duyguyu da tadarsın inşaallah