Cinsiyet Belirleme Yöntemleri Nelerdir?

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Hamile olmadığınızı bilmiyordum kızlar Rabbim inşallah tez zamanda çocuk sahibi olmanızı nasib eder :sirin:Keyifli sohbetler:sirin:

E

Elara

Misafir
Arina bişi rica edebilirmiyim
sen diger tarafı biliyorsun sanırım.ilk sayfaya yaptıgım listeden burayada yapmak istiyorumm tablo yaparken yine aynı mantıklamı yapılcak yardımcı olurmusunn
ben tekrar sayfa acsam yine aynı başlıklı ilk mesajada yine tablo yapsam size uyarmı ????

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Arina bişi rica edebilirmiyim
sen diger tarafı biliyorsun sanırım.ilk sayfaya yaptıgım listeden burayada yapmak istiyorumm tablo yaparken yine aynı mantıklamı yapılcak yardımcı olurmusunn
ben tekrar sayfa acsam yine aynı başlıklı ilk mesajada yine tablo yapsam size uyarmı ????

Yeni bir konu açabilirsiniz tabii. Ama üzgünümki Tablo burada yapılmıyor. Admin'e ben yeniden ileteyim. Eğer OK derse, ben sana haber veririm. Tablo hazırlarsın aynı mantıkla olacak tabii:sirin:

E

Elara

Misafir
beni takip ediyodun dimiiii :deli:

takip etmeye ne gerek var gızz
o cetvelle sen biyeer gidemezdinn:cokkomik:

ama gecenlerde tesadüfen bi mesajını okudummm
googleden arattırıyordum senin emsaj cıktı direktt:hihi:

ateş ölcme topigine yazmışınn ateş koltuk altındamı ölcülüyor nasıl ölcülülüyor diyee
bende yuhhh dedimmm sordugu soruya bakk saf osmann ,defalarca dila tı dedik hala koltuk altımı diye soruyorr dedim kendi kendimee:hihi:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
takip etmeye ne gerek var gızz
o cetvelle sen biyeer gidemezdinn:cokkomik:

ama gecenlerde tesadüfen bi mesajını okudummm
googleden arattırıyordum senin emsaj cıktı direktt:hihi:

ateş ölcme topigine yazmışınn ateş koltuk altındamı ölcülüyor nasıl ölcülülüyor diyee
bende yuhhh dedimmm sordugu soruya bakk saf osmann ,defalarca dila tı dedik hala koltuk altımı diye soruyorr dedim kendi kendimee:hihi:

eski mesajdır beeeee
artık biliyoruz yani ve ateş ölçmeninde takibindeyim her sabah ölçüyorum

E

Elara

Misafir
amanın okypete nicki bana cok tanıdıkk
bide tartışmıştık kendisiylee burdanda banlanmam umarım:eek:ys:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
cnm bu hep böle gitmicek ,şuan olay cok sıcak ondan böleyiz
ilerleyen günelrde tabiki konuşulmıcak bunlarr
rahatzıslık için kusura bakamyınn

Tabii orası öyle; ama hak verirsiniz ki bizde burada bazı şeyelri engellemek zorundayız.

Anlayışın için teşekkürler.

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
kızlar benim bu ay btün düzenim değişt ya cts adet olmam lazım bugün oldum..adetiin 17si gibi kahverengi kanama gibi bişey oldum..anlamadım ben adetim hep düzenliydi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar