Cinsiyet Belirleme Yöntemleri Nelerdir?

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
kızlarrr ben geldin ,Elara gün boyu o devlet kurumu var ya ordaydım,şimdi işe geldim açar açmaz msj. gördüm neler oldu anlamadım okmuyamadımda
sizi göremiyince hemen buraya üye oldum .Canlarım benim burdaymışsınız gördüm sevindim-ciko:eek:pucuk:

korktunmu kız tek başına kalınca

G

gunness

Misafir
oleyy guneştee geldiii

bırakırmıyım sizi bennnn oyy oooyy odamda boya var şuan müdürümün laptopından giriyorum iki saat üye olmaya çalıştım çok ağır bil. eve gidince geçmişi okuyacam burda bile çözülmüş diliniz yaa.Eloş sen mi açtın topiği

E

Elara

Misafir
bırakırmıyım sizi bennnn oyy oooyy odamda boya var şuan müdürümün laptopından giriyorum iki saat üye olmaya çalıştım çok ağır bil. eve gidince geçmişi okuyacam burda bile çözülmüş diliniz yaa.Eloş sen mi açtın topiği

yok cnm ben acmadım varmış bu topik zatenn,bizde hemen daldık :hihi:

B

breeze

Misafir
kızzlarrrrr ben geldimm kızzzz....çok zor buldum siziiiiiiii....:1::1::1::1::1::1:

M

minietek

Misafir
güneşş canım iyiyimm

sancım var hafiften inşallah problem demek değildir

E

Elara

Misafir
aynen öyle çok haklısın dün akşam da buna benzer bişey yazdım onu bile silmiş kazen,seni okuyan zaten öyle biri olduğunu anlar,ön yargı kötü bişey boşver zaten,kendimize yeni topik yaparız burda.

kızlar kapatmak zorundayım akşam en 19.00 burdayım laptopı mdr. verecem çünkü görüşürüz.

tmm cnm görüşürüzzzz

güneşş canım iyiyimm

sancım var hafiften inşallah problem demek değildir

gecmiş olsunn cnm.dikat et kendine
eşine sölemedin daha dimi.
yarın test yaptıryonmu

E

Elara

Misafir
kız senden mesaj alınca atladım hemen...tamam dedim elara gene banlanmışş...hemen girdim siteye üye oldum ..topiği bulamadım bi türlü...vee mutlu son..kızlar isimlerinizi görünce annemi bulmuş gibi oldum:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:
neyse temiz bir sayfa açalım bari burda...ee siz artık hep buradasınız dimi??

bende nciklerinizi görüncee kendimii iyi hissediyorumm
şimdilik burdayız gibi görünüorr
zaten bizim topige aktif katılanların hepsi gelcek buraya
fazlasına gerek varmi?:cikolata:
biz bize yeterizz

B

breeze

Misafir
kızlar bügün ne öğrendim..yatakta yatarken yani normal uyurken erkeğini sağına yatırıcakmışın erkek bebek için..:cokkomik::cokkomik::cokkomik:
bide bi arkadaş vardı kızı vardı şimdi oğlu var kız nasıl yaptın anlat dedim:deli::deli:
ilişkiye girerken popomun altına 2 yastık koydum.bitince 10 dakka öyle kaldım dedi..yumurtlama takibi yapmış oda:)

E

_eZeL_

Misafir
kızlar bügün ne öğrendim..yatakta yatarken yani normal uyurken erkeğini sağına yatırıcakmışın erkek bebek için..:cokkomik::cokkomik::cokkomik:
bide bi arkadaş vardı kızı vardı şimdi oğlu var kız nasıl yaptın anlat dedim:deli::deli:
ilişkiye girerken popomun altına 2 yastık koydum.bitince 10 dakka öyle kaldım dedi..yumurtlama takibi yapmış oda:)

ben kocişin hep saüında yatarım heyo heyooooooo -ciko:sila:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar