maviboncuk
Daimi Üye
daha neler ya -kizgininsanlar hayvanlarını bile böyle gezdirmiyoo
arkadaşlar son zamanlarda bu aparatın kullanımı öyle artmış ki...:kizdim::kizdim:çok şaşırdım,çok üzüldüm..sizce normal mi ailelerin bu aparatı kullanmaları???
bence normal.
geçenlerde kaldırımda babasıyla yürüyen 4 yaşlarında bir çocuk aniden elinden fırladı ve caddeye atladı.
neyseki
taksi yavaş durabildi. yoksa çok kötü
şeyler yaşanabilirdi.
bu olay aklıma geldi....bu bir tedbir.
ve de office in dediği gibi 3 çocuğu olan bir kadın onları nasıl yolda zaptedebilir
bence çok zekice ve çocukları düşünerek yapılan bir aparat bu.
ve ben takardım...
İlk bakışta, bir çocuğa yapılabilecek en büyük eziyet gibi görünüyor. İki yaşındaki bir çocuk, kaybolmaması için sokak lambasının direğine zincirlenmiş halde duruyor.
Ancak ailesi, bunun çocuğu kaybetmemek için en iyi yöntem olduğunu savunuyor. Pekin'de çekçek sürücülüğü yapan baba Chen Chuanliu, yolcularını şehrin neredeyse tamamına götütürken, engelli anne de, yol kenarındaki çöpleri topluyor.
O zaman bu da normal.
Elini tutarsin cocugunun gezdirirsin. O zaman engelli cocuklarida zincirlesinler. Kiskanc kocalar eslerini baglasinlar eve oraya buraya gitmesinler. Ben ise giderken cocugumu baglayayim biryere. Böyle sey mi olurya. Cocugum 1 yasinda, yeni yürümesini ögrendi. Elini biraktigim zaman her yere merak edip kosuyor ama ben pesinden bir dakika ayrilmiyor. Cocukta olsa onunda özgürlügü var. Herkesin kendi düsüncesi. Ben ailemden görmedim. Etrafimda da görmedim. Görürsem de yadirgarim.