AynenSöyle havalı havalı
AynenSöyle havalı havalı
Bende 1 dilim cavdar 4 kofte bil salata yedimAkşam köfte patlıcan salatası ayranla kapattım ama çok yorgunum
Bu kısmi aşamıyoruz bilinç altı gibi ben artik diette değilim ama canim da istemiyor diyorum. Ziyade olsun ortadan kalkmadı sonuçta değil mi. Ben diette değilim artik sadece düzgün seçim yapmaya calisiyorum diğer türlü çok baskı hisseder oldum. Birşeyleri yemeden önce aynaya bakiyorum ya da telefonda fotoma bunu sen yaptın diyorum çözüm Yine sende olacak. Zor oluyor gerçekten zor ama imkansız degil kısa zamanlarda çok kilo vermeyeceğim ama hep kilo verecegim. Dün arkadaşım 1 paket bisküvi verdi çok acıkmıştım. Normalde paketi bitirirdim ama sadece 3 tane yedim ve ac olmama rağmen durdum. Bu kontrolü yaparsam başarılı olacagim sonuna kadar bitirme huyunu bırakmalıyımBende 1 dilim cavdar 4 kofte bil salata yedim
Amaaaa gorumceye giderken tulumba aldi benim adam 4 tane yedim cerez koymuslardi kuru uzum yedim yemeyincede ne o sen gene diyettemisin dedi gorumce yooo dedim
Daha ne yiyeceksem
Kesinlikle.Bu kısmi aşamıyoruz bilinç altı gibi ben artik diette değilim ama canim da istemiyor diyorum. Ziyade olsun ortadan kalkmadı sonuçta değil mi. Ben diette değilim artik sadece düzgün seçim yapmaya calisiyorum diğer türlü çok baskı hisseder oldum. Birşeyleri yemeden önce aynaya bakiyorum ya da telefonda fotoma bunu sen yaptın diyorum çözüm Yine sende olacak. Zor oluyor gerçekten zor ama imkansız degil kısa zamanlarda çok kilo vermeyeceğim ama hep kilo verecegim. Dün arkadaşım 1 paket bisküvi verdi çok acıkmıştım. Normalde paketi bitirirdim ama sadece 3 tane yedim ve ac olmama rağmen durdum. Bu kontrolü yaparsam başarılı olacagim sonuna kadar bitirme huyunu bırakmalıyım
Ben pembiki goremiyorum canim bata kac gun var?Ekli dosyayı görüntüle 29300
Bunu negatf diye okumalym dimi.
Orda çokkkk çokk belrsiz bi pemblk var ama ilk dk da yoktu 1.5 saatte böyle
22si. Canm burdan yazmayalm çakıln konusu şey olmasm sister da yazalm bn yanlşlkla buraya ekledmBen pembiki goremiyorum canim bata kac gun var?
Ay inşallah olur çok sevinirim olursa düşünsene herkes hamile ay çok şahane inşallah gelecek ay ben de katılırım aranizaEkli dosyayı görüntüle 29300
Bunu negatf diye okumalym dimi.
Orda çokkkk çokk belrsiz bi pemblk var ama ilk dk da yoktu 1.5 saatte böyle
İnşallah çakılım bakalm netleşr bikaç güne.Ay inşallah olur çok sevinirim olursa düşünsene herkes hamile ay çok şahane inşallah gelecek ay ben de katılırım araniza
Konuyu kapatalım mı @nk83 ben nerden kapatılıyor bilemedim