Diyetteyiz..

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
ben marketde calıstıgım icin günde 2 öğün yemek yiyebiliyorum sabahları yıyorum sonra molamda yıyourum oda 4 den sona oluyor genelıkle ekmegi sabah harıc yemıyorum artık sadece kahvaltıda yıyorum 12den aksam 22 ye kadar calısıyorum aksam 6 dan sonra hıc birsey yemıyorum normalde marketde görevim kasıyerlık ama cogunlukla reyoncu arkadaslara yardımcı oluyorum hareket olsun dıye. evde her sabah 25 mekik cekıyorum bunu cogaltıcam ve kasada yanımda 1,5 litrelik şişe su var onuda bitiriyorum haricinde evde ictiklerimde oluyor benım günlük böyle hee bide temızlık yapıyorum işe gitmeden hergün ondada baya ter atıyorum

OP
BeteRBöcek

BeteRBöcek

Aktif Üye
Tepki
127
ben de de aynı sorun var

Egzersiz yapsan üst kısımlar için faydasını görürsün sanırım.

ben marketde calıstıgım icin günde 2 öğün yemek yiyebiliyorum sabahları yıyorum sonra molamda yıyourum oda 4 den sona oluyor genelıkle ekmegi sabah harıc yemıyorum artık sadece kahvaltıda yıyorum 12den aksam 22 ye kadar calısıyorum aksam 6 dan sonra hıc birsey yemıyorum normalde marketde görevim kasıyerlık ama cogunlukla reyoncu arkadaslara yardımcı oluyorum hareket olsun dıye. evde her sabah 25 mekik cekıyorum bunu cogaltıcam ve kasada yanımda 1,5 litrelik şişe su var onuda bitiriyorum haricinde evde ictiklerimde oluyor benım günlük böyle hee bide temızlık yapıyorum işe gitmeden hergün ondada baya ter atıyorum

Öğünlerinin düzensiz olması kötü tabi.
Peki beyaz ekmek mi kullanıyosun ?

Beterböcek bunun formülü ne bizde kiloları verebilirmiyiz

Aslında sadece istemek..
İstedikten sonra devamıda geliyo ve yapabilirsin tabi neden yapamayasın ki :)

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
kahvaltı dışında hic yemıyorum dün sabah mekik cektım 75 kere bide molamda cektım 25 kere cogaltım cok şükür sanırım bırazcıkda olsa ektikisini gördüm :miyagi:

zeh

Daimi Üye
Tepki
692
bende iki gündür ,günde 1 saat yürüyorum ,ekmeği de önüme 1 dilim alıyorum yemekle sadece onu yiyiyorum ,yemeğide azalttım ,inşallah işe yarar.

OP
BeteRBöcek

BeteRBöcek

Aktif Üye
Tepki
127
Canım yürüyüş çok iyi gelecek sana. Hergün olmasada haftada 3-4 gün mutlaka yürü.
Ekmeğide siyah ekmek olarak tüketirsen daha iyi olur senin için.
Bide günde 2.5,3 litre suyunu iç mutlaka. Uzak durman gereken şeylerden de uzak durursan haftada 1 kilo vermemen için hiç bi sebep yok. Bide tartıldın mı başlamadan önce ? Kilonu bilirsen daha iyi motive olursun hayatım.

OP
BeteRBöcek

BeteRBöcek

Aktif Üye
Tepki
127
Vee Ebru Şallının Süper Bir Karın dvd'sine başladım bugün.
1,5 saat yaptım inanılmaz yanıyo karnım :sila:

OP
BeteRBöcek

BeteRBöcek

Aktif Üye
Tepki
127
Son durum nasıl gidiyor canım.
Topiğin çok dikkatimi çekti inan,benimde doğum sonrası incelen karnımı sıkılaştırmam gerekiyor.Kilom ile alakalı bir sorunum yok ama vücudum sıkılaşmak istiyor.:esse:

Şuan 75.8'im. Burdada kaldım kilo vermem durdu sanırım ilerleyemiyorum.
Eğer sıkılaşmak istiyosan kesinlikle pilatesi tavsiye ederim. Çok işe yarıyo :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar