Dobra Burç Yorumları

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.275
KOÇ BURCU
Umursamaz tavırların tekrar gelmiş, hoşgelmiş. Boşver hayatım birine değer vermek sana göre bir şey değil. Böyle daha mutlusun.

BOĞA BURCU
Senin canına tapsın be herkes. Tatlı canını yediğim ya. Hem çok sevimlisin hem iyi niyet abidesi. Al eve besle.

İKİZLER BURCU
Artık bir şeyler için kendini hırpalayıp üzülmesen diyorum! Bırak ya olacağı varsa olur zaten. Hayırlısı de geç.

YENGEÇ BURCU
Özünde iyi biri olmana rağmen çıkarcı insanlar seni kullanmaya çalışıyor. İyi niyetini suistimal ettirme sakın.

ASLAN BURCU
eşelisin bu çok güzel, herkes neşeni kıskanıyor. Düşmanların var ve neşeli olmanı çekemeyip kuduruyorlar. Kudursun'lar.

BAŞAK BURCU
Gururun bazı şeylerin olmasına engel. Bazen gurur yapmamak gerekir. Bazen oluruna bırakmak gerekir.

TERAZİ BURCU
Hislerinden tam anlamıyla emin olmadan hareket etme. Yanlış adım atmanı istemiyorum çünkü kalbine bayılıyorum.

AKREP BURCU
Sana zarar vermeye çalışan insanlar var çevrende, bu aralar biraz kendine dikkat et. Bir şey yapamaz kimse sana, üzülme.

YAY BURCU
Gözlerinin içi hayata o kadar güzel bakıyor ki gözlerinin içine bakan kim olursa olsun aklından seni çıkaramıyor.

OĞLAK BURCU
Zamanla her insan değişir ama sen değişmiyorsun resmen. Karakterinin hastasıyım. Herkes seni örnek almalı.

KOVA BURCU
Minik sorunların senin hayat tarzınat etki etmesine izin verme. Hepsi geçecek sıkma o baldan tatlı canını sen.

BALIK BURCU
Hayatında bazı değişikler yapmanın zamanı geldi. Monoton olmamalı bu kadar neşeli bir insanın hayatı, kendine gel.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.275
İKİZLER BURCU
Artık bir şeyler için kendini hırpalayıp üzülmesen diyorum! Bırak ya olacağı varsa olur zaten. Hayırlısı de geç.

oww çok sert :ne:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.480
KOÇ BURCU
Umursamaz tavırların tekrar gelmiş, hoşgelmiş. Boşver hayatım birine değer vermek sana göre bir şey değil. Böyle daha mutlusun.

Yorumcunun haftası pek iyi geçmemiş galiba bazı burçlarda kendisini çok belli ediyor :ne:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.275
Sorma
Ben yorumlasaydım daha iiyidi :D

Koç Burcu Vasfiye Uyarlamalı ; Bugün seni süprizler bekliyo diyecemde ne süprizi bekleyecek be çocugum ne çekmişsin beee hayır yani çekmessen hayat nasıl gidecek napacan be mecbuuuurrr gibi :kptmya:
@nk83 :ko:ko:ko

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.480
Sorma
Ben yorumlasaydım daha iiyidi :D

Koç Burcu Vasfiye Uyarlamalı ; Bugün seni süprizler bekliyo diyecemde ne süprizi bekleyecek be çocugum ne çekmişsin beee hayır yani çekmessen hayat nasıl gidecek napacan be mecbuuuurrr gibi :kptmya:
@nk83 :ko:ko:ko

Hiç beklemiyordum kız koptum :kodur benden de ikizler gelsin o zaman tabak boş gitmez

İkizler Burcu Vasfiye Uyarlamalı
Olacağa direnmek olmaaaaz artık kendini paralama be çocuğum hayırlısı de geeeeç! Öyle ota kota herşeye kendini hırpalayıp o duvar senin bu duvar benim atmaaa üzülme diyorum! Diyorum da sende hâklısın milletin derdi geldi seni gerdi be yavruuum sen atmayacaksın da kim atacak :ne: ne çekti bu ikizler be çeke çeke 38 bedenden sıfır bedene düştü be yazzık

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.275
Hiç beklemiyordum kız koptum :kodur benden de ikizler gelsin o zaman tabak boş gitmez

İkizler Burcu Vasfiye Uyarlamalı
Olacağa direnmek olmaaaaz artık kendini paralama be çocuğum hayırlısı de geeeeç! Öyle ota kota herşeye kendini hırpalayıp o duvar senin bu duvar benim atmaaa üzülme diyorum! Diyorum da sende hâklısın milletin derdi geldi seni gerdi be yavruuum sen atmayacaksın da kim atacak :ne: ne çekti bu ikizler be çeke çeke 38 bedenden sıfır bedene düştü be yazzık

ayyyyyyyyyyy süper olmuşşş
ne çektik beeeeee :kptmya:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.275
KOÇ: Napıyorsun sen ya bu çekiciliğin varken yalnız kalmak sana yakışıyor mu? El ele gezenleri kıskanacağına birini bul.

BOĞA: Yediğin darbeler yüzünden aşka karşı uzak duruyorsun. Kafanı kaldırırsan senden etkilenenlerin olduğunu göreceksin.

İKİZLER: Kafana taktığın sıkıntılar geride kalacak. Biliyorum sabretmekten canın sıkıldı ama biraz daha bekle mutluluk yakın.

YENGEÇ: Sıkıntıya hiç gelemiyorsun; bu rahatlığını napacaz senin? Milletten banane ben kendime bakarım demekte çok haklısın .

ASLAN: Aferin her yüzüne gülenin dost olmadığını anladın. İçlerinin fesat olduğunu biliyorsun zaten. Kimse duygularınla oynamasın .

BAŞAK: Bu aralar enerji patlaması var üstünde. Çok yorulmuşsun bi ara kendin için tatil yap. Derdi kederi bırakıp eğlen .

TERAZİ: Canın isterse yapamayacağın şey yok. Bazı konularda daha cesur olmalısın. Bu aralar yalnız kalıp kafanı toparla.

AKREP: Çabalamaktan vazgeç artık malımsı tipler için feda etme kendini. Kimse için kendini üzme sana gülmek yakışıyor.

YAY: Arkandan konuşanlarla uğraşmana gerek yok. Havlayan köpek ısırmaz. Önünde güzel bir hayat var bunları düşünme sen.

OĞLAK: Bazı kanı bozuklarla yüzleşme zamanı geldi. Yeteri kadar sabrettin değmez hiç. Duygusallığı bir kenara bırak.

KOVA: Hayatın sıkıcılığı seni de sıkmış. Halbuki sen sevecen, eğlenceli birisin. Bazı konularda seçim yapman gerekecek.

BALIK: Sonunda akıllı davranmaya başladın. Saçma sapan tiplerle boşa zaman harcama. Aşk konusunda yeni şeyler olabilir .

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.275
İKİZLER: Kafana taktığın sıkıntılar geride kalacak. Biliyorum sabretmekten canın sıkıldı ama biraz daha bekle mutluluk yakın.

:D mutluluk yakın bugünküleri yazanın kafası güzeldi galiba

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.480
KOÇ: Napıyorsun sen ya bu çekiciliğin varken yalnız kalmak sana yakışıyor mu? El ele gezenleri kıskanacağına birini bul.

:ko

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.275
Artık vaktin geldi diyo sanki bacım

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.275
KOÇ BURCU
Dalgın dalgın gezmeyi bırak artık. Düşünmekten kendini yedin bitirdin. İhmal ettiklerine yeniden gereken zamanı ayır.

BOĞA BURCU
İnsanları bazen çok yanlış anladığın oluyor. Sebebi ise aklının başka yerlerde olması. Somurtmayı bırak gül biraz.

İKİZLER BURCU
Hayalini kurduğun şeylerin gerçekleşmesi yakın ama biraz sakin ol. Sen heyecanlı duygulara sahipsin, tut kendini.

YENGEÇ BURCU
Problemlerin yakında sona eriyor düşünme artık. Bu aralar yalnız kalman daha iyi şimdi kim uğraşacak aşık olmakla falan.

ASLAN BURCU
Sabrını fazlasıyla zorlayanlar var. Hemen öyle sinirlenme boşver sakin ol. Tertemiz bir kalbin var kötülük düşünme.

BAŞAK BURCU
Hayatın sıkıcılığı seni boğuyor yenilik şart. Önce şu kafandakileri çıkar, rahatla. Sonra git dağa tırman falan heyecan olur.

TERAZİ BURCU
Seninle aynı düşünceleri olmayanlara elveda deme vakti geldi de geçiyor. Bunlar sürekli engel olur çıkar şunları hayatından.

AKREP BURCU
Yine böyle herkesin seni konuştuğu, seni kıskandığı bir dönem. Sen aldırma bunlara, içinden geleni yap.

YAY BURCU
Güçlü görünmeye çalışsan da darma dağınsın. İçinde fırtınalar kopuyor bağıramıyorsun, susuyorsun. Noldu sana böyle?

OĞLAK BURCU
Monotonluğa son verip eğlencenin dibine vurma vakti gelmedi mi? Geldi dediğini duyar gibiyim. Kafanı ütüleyenleri sustur.

KOVA BURCU
İşine geldiği gibi yaşamaya devam, oh mis gibi. İstediğini elde et ve sadece içinden gelen sesi dinle. Özgürlüğüne karışmasınlar.

BALIK BURCU
Yalnız hissettiğin bi dönemdesin. Etrafında bir sürü insan var ama çoğu sana boş beleş tip gibi geliyor. Üzülme.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.275
İKİZLER BURCU
Hayalini kurduğun şeylerin gerçekleşmesi yakın ama biraz sakin ol. Sen heyecanlı duygulara sahipsin, tut kendini.

Tutuyom kendimi :nazo:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.275
KOÇ BURCU
Bir Koç utandığı zaman çok şirin olur.

BOĞA BURCU
Bir Boğa kendisine mal gibi bakana sinir olur.

İKİZLER BURCU
Gördüğünü bildiğini söyler bir İkizler bozulan bozulur.

YENGEÇ BURCU
Bir Yengec insanları takmamayı bırakalı çok oldu.

ASLAN BURCU
Bir Aslanın içi neyse dışı da odur.

BAŞAK BURCU
Çok özlenen bir Başağın yeri dolmaz.

TERAZİ BURCU
Nasıl oluyor bilmiyorum ama Terazilerin dediği hep çıkıyor.

AKREP BURCU
Aradığı şeyi bulursa paraya kıyar bir Akrep.

YAY BURCU
Döneklerle işi olmaz bir Yayın.

OĞLAK BURCU
Bir Oğlakla ayrılığın şakası olmaz.

KOVA BURCU
En doğrusunu bir Kovanın paşa gönlü bilir.

BALIK BURCU
Bir Balığın intikamı acı olur.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.275
İKİZLER BURCU
Gördüğünü bildiğini söyler bir İkizler bozulan bozulur.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.275
Ayyyyy ben koç'a kurban oluruuumm (nk83) hakikaten öyle amaaaaaaa :eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar