Aslanım benim nasıl itiş o öyle :ko ama yok kız şu an öyle biri yada farkında mı değilim acaba :bayil: ama yok yani
Ağzını burnunu yırtar etini butunu koparırım
Olmasın zaten
Ama gif güzeldi :nazo:
Aslanım benim nasıl itiş o öyle :ko ama yok kız şu an öyle biri yada farkında mı değilim acaba :bayil: ama yok yani
Ağzını burnunu yırtar etini butunu koparırım
Olmasın zaten
Ama gif güzeldi :nazo:
Bende bu bacı varken sırtım yere gelmez he gif çok iyi tam magazinlik :dedikodu:
KOÇ: Adeta bir mutluluk makinesidir koç. Yüzünüzü güldürmek için elinden gelen herşeyi yapar. Onunla mutsuz olmak imkansızdır.
KOÇ:
Önemli olan bir Koç insanını sevmen değil ona o sevgiyi hissettirebilmen!
BOĞA:
Bir boğa asla unutmaz sadece erteler Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
İKİZLER:
Kıvrak bir zekası vardır ; Birine gıcık olduğu zaman; o kıvrak zekası tek bir şey için çalışır karşısındakini sinir etmeye
YENGEÇ:
Her aşk ondan bir parça alır götürür Ama asla Bu da sana kapak olsun anlamına gelen bir şey yapmadan ayrılmaz birinden!
ASLAN:
Onun için ihanetin küçüğü büyüğü olmaz! Büyüğü de ayrılık sebebidir küçüğü de
BAŞAK:
Bir Başağı üzersen sana bin DERT; verir / Gerekli gereksiz konuşursan TERS ; cevap verir! / Aldatırsan muhteşem DERS ; verir!
TERAZİ:
Bir Teraziyi hakkıyla sevip, ona aşık olmayacaksan; Zaman kaybettirme! Sıranı arkandakine ver
AKREP:
Bir Akrep ya mutludur ya da mutsuz Aynı anda hem mutlu hem de mutsuz hissediyorsa aşıktır o!
YAY:
Bir Yay sevdiği insanın yaptıklarını öğrenince sadece güvenini kaybeder ama karşısındaki o an her şeyini kaybeder!
OĞLAK:
Bir Oğlağın kalbinin inanmadığı şeye aklı ve mantığı hiç inanmaz! İnandırmaya çalışmayın bir laf söyleyip fena bozar!
KOVA:
Kalbini kırdığın bir Kovanın kafanı kırmasında bir sakınca yoktur umarım? Olmamalı
BALIK:
Tek bir hareketle bir Balık insanını kaybedebilir insan ; Ama tek bir hareketle geri kazanamaz..
Doğru zırt pırt söylenmesini de sevmem :gulsemmi:KOÇ:
Önemli olan bir Koç insanını sevmen değil ona o sevgiyi hissettirebilmen!
BOĞA:
Bir boğa asla unutmaz sadece erteler Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!