Donut'tan Her Güne Bir İmaj :)

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
kızlar kızlar elbiseyi ve tarzı eleştirmeyi unutuyorsunuz kadınlara bakmaktan,ne yapacagım ben sizlerle :ilknur:

Canım surat,fizik,kollar böyle olunca giyilen elbisenin ne modeli nede kesimi hoş durmuyor -rgulu Dünkü imajda taşıyan kötü olsada üzerinde bulunan elbise ve ayakkabı çok hoşuma gitmişti ama hele bugünkü berbat geldi gözüme :sinifsinif:

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
angelinanın zayıflığından artık giyimi de yakışmıyor yaaa,
ne yapalım donutum fizik de önemli bi kıyafetin görünüşünde yaşıyan çok önemli bence:ajan:

OP
donut

donut

Daimi Üye
Tepki
1.467
Yok yok yanlış anlaşılmasın , kimseye sitem etmiyorum..aşk olsun :eek:ys:

Ben Versace klasiği bu ipek elbiseyi gerçekten çok begendim,takılar Chloe falan hoş gelmişti bana

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
parise bayıldım. zaten bu hatunun giyim zevkine hayranım. angelinaya gelince,her zamanki angelina işte. aynı tarz aynı sadelik aynı modeller genelde. bu tarzlarla aşırı zayıflığını kapamaya çalışıyor sanırım. ama zayıflamadan öncede giyim zevkini sevmezdim. bu kıyafetide çok tutmadım.

OP
donut

donut

Daimi Üye
Tepki
1.467
Bir dakika ben işler karışmadan noktayı koymak isterim :))))

Moda ikonu Sarah Jessica Parker bence çirkinlik idolü :)
Keza Eda Taşpınar ikoncanımız travesti gibi :))

Çirkin kadında şık olabilir,hatta seksi olabilir,hatta karizmatik olabilir :zuzu:

OP
donut

donut

Daimi Üye
Tepki
1.467

Çirkin kadında şık olabilir,hatta seksi olabilir,hatta karizmatik olabilir :zuzu:

H

Hera

Misafir

Elbette olabilir Donutçum Güzellik ten Anlayaşım bebek gibi olmak değil Marka giymek marka kolye takmak la şık olunmaz uyum içinde saçlar makyaj cilt bakımı uygun makyaj manikürlü nemlenmiş Eller

Çirkin kadın yoktur neden diyoruz Bütünüyle kendine yakışan tarzı yarattıysa Full bakımlıysa bence güzeldir

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Sarahın güzel olduğunu söyleyecek insan sayısı çok azdır. yada edanın.. güzel olmayan ama çok şık insanlar vardır sadece ünlüler arasında değil çevremizdede. en yakınlarımdan biride buna örnektir. bir stili vardır bu tanıdığımın. giyimiyle tarzıyla dikkati çeker ama güzelmidir asla. ama kıyafetleriyle hep iltifat alır hep şık olduğu söylenir.

H

Hera

Misafir
Yani Güzellik bir bütündür Güzellik diyince Bebek gibi bir yüze Manken gibi bir Vücuda sahip olamaz zaten her kadın Bütünüyle tarzını oluşturmak Misler gibi kokmak makyajı ile pedikürü ile tenine giden rengi ile küpesi ile Daha Nasıl anlatabilirim ki bilemiyorum Güzellik bir bütündür demek le ne anlatmak istediğimi aaahhh ahhhhhhhhhh

OP
donut

donut

Daimi Üye
Tepki
1.467
Sanırım aradığımız kelime güzellik değil.Aradığımız kelime "bakımlı".
"GüzeLLik ve ŞıkLık bir Bütün dür "yerine kendine yakışanı bulan bakımlı her kadın çirkin bile olsa şıktır demek doğru olacaktır.

H

Hera

Misafir
Sanırım aradığımız kelime güzellik değil.Aradığımız kelime "bakımlı".
"GüzeLLik ve ŞıkLık bir Bütün dür "yerine kendine yakışanı bulan bakımlı her kadın çirkin bile olsa şıktır demek doğru olacaktır.

Yani Güzellik bir bütündür deyince herkes ayaklandı hemen yüz güzelliği ve dış görünüşün akla gelmesi ne kötü oysaki tek bir Cümle ile anlatamadım Güzellik ve Şıklık bir bütündür derken kendimden örnek vereyim Yemeğimi kendim yapan bir kadın olarak düzenli maniküre pediküre gitmesem ama şıkşıkıdım giyinip çıksam saçımıda Alalade toplasam cildimde siyah noktalar pullanmalar olsa Boynumda marka Kolye Kolumda marka Saat olsa Sizce geçer not alırmıyım

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
herhalde bahsettiğimiz kavramlar karıştı. biz farklı birşeyden bahsediyorduk.hera sen güzel bir kadınsın. inan bakımsızda olsan güzelsindir. ama birde güzel olmayanlar var. ama şıklığıyla ön plana çıkarlar. istedikleri kadar bakımlı olsunlar yine güzel olmazlar ama öyle bir tarzları ve giyimleri vardırki o güzel olmayan fizikleri hep geri planda kalır ve kıyafetleri tarzları dikkat çeker ve beğenilir.

H

Hera

Misafir
Öncelikle Teşekkürederim güzel düşüncelerin için

Anladım okycim haklısın öyle bir tarzları vardırki insan hayran kalır bana güzel gelir işte öyle bile olsa o güzel bir kadın dır bakımlıdır kendine güveni vardır yakışanı bulmuştur hoş bir kadın derim çirkin diyemem :panter:

OP
donut

donut

Daimi Üye
Tepki
1.467
Perşembenin imajı :)

81639celebutopiacarlagu.jpg

img4a0011aac9466b.jpg

img4a0011ac245e5.jpg

H

Hera

Misafir
Çok hoş günün imajı elnbisenin rengi tenine çok yakışmış modelide vücut tipine uygun saçlar güzel toplanmış Bütünüyle Güzel takıları Her ŞE yİ ....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar