Donut'tan Her Güne Bir İmaj :)

H

Hera

Misafir
saçların parlaklıgını cok kıskandım ben bugun :lilav:

Evet pırıl pırıl çok güzel sende parlaklık için besleyici aynı zaman da donutçum kullanabilirsin ben kullanıyorum çok ta memnunum gerçi saçlar yapıldıktan sonra parlaklık veren spreyler var onlardan sıkmadılar sa tabi oda var

OP
donut

donut

Daimi Üye
Tepki
1.467
Bende Gliss Parlaklık Kürünü aldım , o da çok güzel.Fakat saç yapım yağlı olduğu için daha çabuk yağlanmaya sebep oluyorlar bende..maalesef..

H

Hera

Misafir
Bende 2 ayrı saç kremi uyguluyorum biri haftalık biri her gün lük ayrıca keratin spreyi aldım nemi havlu ile alınmış saçıma tararken uyguluyorum çok memnunum zaten her gün duş aldığım için yağlanma sorunu yaşamıyorum

OP
donut

donut

Daimi Üye
Tepki
1.467
Bizde maalesef bu durum genetik..1 saate yağlanan bir cildim, gün sonuna dayanmayan bir saç tipim var :)

Bu 30 tl lik Nivea kremle de, 600 tl lik Guerlain kremle de aynı..tek avantajı geç yaşlanmak :) gül ve diken :acep:

H

Hera

Misafir
Bizde maalesef bu durum genetik..1 saate yağlanan bir cildim, gün sonuna dayanmayan bir saç tipim var :)

Bu 30 tl lik Nivea kremle de, 600 tl lik Guerlain kremle de aynı..tek avantajı geç yaşlanmak :) gül ve diken :acep:

Çok kötü bir durum 1 saat ne nedemek heleki sıcakta yağ bezleri daha çok çalışır :) Yağlı cilt kırışmaz lakin sarkar kuru cilt ise çabuk kırışır ikisinin de derdi ayrı :dusun:

OP
donut

donut

Daimi Üye
Tepki
1.467
Günün imajı:)

88012565.jpg

48755792.jpg

56980679.jpg

120818.jpg

H

Hera

Misafir
Bu gün İmajına Bittim Allahım Sen Neler Yaratıyorsun bir kadın her şeyi ilemi bukadar güzel olabilir saçından ayak tırnağına kadar elbisesi bukadar mı yakışır Hey MaşşaLLahhhhhhhh :cak:

OP
donut

donut

Daimi Üye
Tepki
1.467
bende cok begenerek paylasmıstım acıkcası..cok zarif ve klas bir imaj oldugunu dusunmustum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar