Dünyanın en tatlı telaşı,en güzel hazırlıkları...Kızım için...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Evet arkadaşlar,
Rabbimin izni ve lütfu ile öğrendim bir bebeğim olacağını,tam 27 Mayısta,eşimin doğum gününde.Tüm umutlarım yittiğinde, iyi bir tüp bebek merkezi araştırmaya başladığım vakitlerde.
İşte o günden bugüne hamdederek,dualar ederek, bu tatlı telaşı yaşıyoruz, kızımızı bekliyoruz,hazırlanıyoruz.
Hazırlığımızın büyük bir kısmını tamamladık,artık ufak tefek eksiklerimiz var,onları da inşallah tamamlayacağız.

Kızımın cicilerinin büyük çoğunluğu anneanne ve teyzemizden geldi. Bir kısmı da halalar ve babaannemizden.
Katkıları için teşekkür ediyoruz.

Allahın izniyle artık beklemedeyiz ve cicilerimizi sizlerle de paylaşmak istedik.

Maşallah subhanallah,Rabbim nazardan esirgesin diyerek başlıyoruz :)

Ekli dosyalar

• 12-felak.JPG
    12-felak.JPG
    34 KB · Görüntüleme: 61
  • 12-nas.JPG
    12-nas.JPG
    35,9 KB · Görüntüleme: 61

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Her biri birbirinden güzel.İyi günlerde giyinin bebeğinle inşallah Hastane çıkışınız çok cici.Pijama ve geceliğinizde çok güzel.

Mutlu günlerde giyinmeniz dileğimle :utan:

OP
bblau

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Donlarımız :D:D
Fırfırlarımıza dikkat lütfen :kahkaha:

HPIM2585.jpg

Şapka,eldiven, önlük ve ıvır zıvırlar:

HPIM2586.jpg

Bir de arabamız var ama o paketli olduğu için açamadık, netten resimlerle idare edelim:

jane-solo-bebek-set-bebek-arabasi.jpg

Umarım beğenmişsinizdir teyzeler.
Hayır dualarınızı eksik etmeyin.
Çekmeyi unuttuğumuz 1-2 parçamız kalmış, sonradan farkettik ama üşendik,onları da ekleriz bi ara :cee:cee

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Maşallah subhanallah canım, inşallah çok güzel günlerde giymek nasip olur, hepsini çok çok beğendim özellikle karyolasını...Tabi fırfırlı donlarını da unutmamak lazım :D
Ama ne kadar uğraştığını tahmin edebiliyorum çekerken, sağolasın kırmadın ekledin :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar