Her biri birbirinden güzel.İyi günlerde giyinin bebeğinle inşallah Hastane çıkışınız çok cici.Pijama ve geceliğinizde çok güzel.
Mutlu günlerde giyinmeniz dileğimle
Çok teşekkür ederim, amin inşallah
Her biri birbirinden güzel.İyi günlerde giyinin bebeğinle inşallah Hastane çıkışınız çok cici.Pijama ve geceliğinizde çok güzel.
Mutlu günlerde giyinmeniz dileğimle
Maşallah subhanallah canım, inşallah çok güzel günlerde giymek nasip olur, hepsini çok çok beğendim özellikle karyolasını...Tabi fırfırlı donlarını da unutmamak lazım
Ama ne kadar uğraştığını tahmin edebiliyorum çekerken, sağolasın kırmadın ekledin
Maşallah canım ne kadar çok şey
böyle görünce benim çok mu az diyorum
ama neyse sırası gelince alırız artık
Rabbim sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah
maşallah hepsi çok güzel, güzel günlerde giydirmek, kullanmak nasip olsun inşallah, yalnız seninkilere bakarken fark ettim ki ben hiç bişey almamışım daha :acep:
Ayyyy ne güzeller..
Güzel günlerde giysin yavrucağın...
Fırfırlı donlara bayıldım....
40 bin kere masallahh.allah güzel günlerde annesiyle,babasıyla kullanmayı nasip etsin.hepsi birbirinden güzell ellerinize sağlıkk..
canım hepsi çok güzel çok cicilerrrr maşallah rabbim nazardan korusun inşallah..içinde memelkler gibi uyusun büyüsün hepsinin
oy oyy oyyyy yerim yerrrr. kurban olduğum Rabbim kurban olduğum kızına bunların hepsini iyi güzel mutlu sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin inşallah.
harıkalar. ehehe süper...
bende çektım de babuş olmadı beceremedım bı yuklemeyı ya hata verıyor hep.
Maşallah kırkbir kere 41 süperler bitanem güle güle kullasın emeklerinize kesenize bereket iyi günlerde sağlıkla kullansın babuşum
bblau hepsi çok güzel emeginize sağlık Allahım iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin (bende fırfırlı donlarınıza bayıldım)