Dünyanın en tatlı telaşı,en güzel hazırlıkları...Kızım için...

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Çok güzel çok cici kıyafetler , bazıları benim kızım için aldıklarımla aynı hatta nostalji gibi oldu.
Güle güle giysin , herbirşeyini güle güle kullansın.

OP
bblau

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hepsi cok güzel iyi günlerde kullanin

Çok güzel çok cici kıyafetler , bazıları benim kızım için aldıklarımla aynı hatta nostalji gibi oldu.
Güle güle giysin , herbirşeyini güle güle kullansın.

Canım maşallah hepside birbirinden güzel.
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah:panter:

Çok çok teşekkür ederim,Rabbim cümle bebeğini bekleyenlere sağlıkla kavuşmak nasip etsin,hazırlıklarını ağız tadıyla kullandırsın inşallah...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
bblau.

Tatlım 41 kere maşallah....... karyolasını, uyku setlerini ve kıyafetlerini hepsini çok begendim.... zevkli annesi var yavrusun, bak kacırdık canım kızı yoksa şimdiden beşik kertmesi yapacaktım oğluma ehehh....

Rabbim guzel günlerde saglık ve hayırla kullandırsın hapsini insallah...........

OP
bblau

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
:sirin::sirin:
bblau.

Tatlım 41 kere maşallah....... karyolasını, uyku setlerini ve kıyafetlerini hepsini çok begendim.... zevkli annesi var yavrusun, bak kacırdık canım kızı yoksa şimdiden beşik kertmesi yapacaktım oğluma ehehh....

Rabbim guzel günlerde saglık ve hayırla kullandırsın hapsini insallah...........

Canım benim yaaa çok teşekkür ederim.
Vallahi kaptı babuş benim manken yavruşumu

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Daha benim görmediğim birdünya resim eklemişsin.Çok çok şeker hepsi.Bayıldım en çokta çoraplara :durbun: her kıyafetine uygun çorap bulabilirsin onların içinden.Ne mutlu ... Rica etsem oğluma uyacak gibi şöyle lacivertli,grili güzel bir çorap hediye edermisin bize teyzesi :hihi:

OP
bblau

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Daha benim görmediğim birdünya resim eklemişsin.Çok çok şeker hepsi.Bayıldım en çokta çoraplara :durbun: her kıyafetine uygun çorap bulabilirsin onların içinden.Ne mutlu ... Rica etsem oğluma uyacak gibi şöyle lacivertli,grili güzel bir çorap hediye edermisin bize teyzesi :hihi:

Evet çoraplarımız epey çok :D
Tabi ederim ne demek, istediğiniz modelden :)

sağlıcakla giysin bebeğin..

Amin cok teşekkürler :D

OP
bblau

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bunlar da yeni cicilerimiz teyzeleri :

HPIM2598.jpg

HPIM2599.jpg

HPIM2595.jpg