Kapılar bitti
mutfak dolapları var iç dışŞimdiden yapmayın ödevleri sakın her güne bir ödev olacak yine .
Birde suni yapsak keşke dediğiniz şeyler varsa yazık ona göre de veririm ödev
Bu haftanın odak noktası mutfak olabilir o zamanmutfak dolapları var iç dış
insan ol insan zalım kadınBu saate kadar neler yaptım
Kahvalı hazırladım
Topladım mutfağı hallettim
Derin dondurucunun üstünü sildim
Günlük ilaç kutusunu düzenledim
Fazla kavanozları attım
Antredeki dolabı biraz düzenledim
Evi süpürdüm sildim
Oturma odasının koltuklarını çekip yaptım süpürme silme işini
TV yi ve leptopu sildim
Küflü yerlere çamaşır suyu sıktım
Wc temizledim
Banyoyu sildim temizledim
Çocukların çöp kovasını döktüm yıkadım
Çamaşır makinesini pakladım
Çamaşır topladım
Makinadan çamaşır çıkardım önce
Evi havalandırdım bolca , bahar havası var
Duş aldım
Ütü yapmıycam vazgeçtim film izliycem dinlenicem biraz
Sonra yemek yaparım
korkuyorumBu haftanın odak noktası mutfak olabilir o zaman
Kız benim elim hızlı ondan hep. Çok hızlı hareket ederim, yürürken yer sarsılır hızımdan birde ayrıntılı yazıyorum ondan çok görünüyor aslında basit işlerinsan ol insan zalım kadın
Korkma çekirge acımayacakkorkuyorum
ben de hızlıyım da sen hız olayını aşmışın anamKız benim elim hızlı ondan hep. Çok hızlı hareket ederim, yürürken yer sarsılır hızımdan birde ayrıntılı yazıyorum ondan çok görünüyor aslında basit işler
Korkma çekirge acımayacak
aayyy görmeden evden çıkışım26 ocak ödevi
Çamaşır makinesini 90 derecede boş çalıştırmak ve lastik kısmını temizlemek, alt kapağı açıp suyunu boşaltmak , her yerini silmek.
Kısaca çamaşır makinesini güzelce temizlemek
örtmeniiim ipek kafama kalgon tablet atıyooo
sus sus@Elalis kesin alt kapağı açınca hazine bulur hah
Bugün katılayım diyecektim ki çamaşır makinem hala yokaayyy görmeden evden çıkışım
akşam da gezmeye gidicem
gelince yapayım bari
sus sus
3-4 ay önce makina sıkmıyo,çağırdım ustayı.yetiş ustam çamaşırlar dağ oldu dedim.adam geldi altını açtı,içinden sütyen teli,10 kuruş bi de düğme çıktı
biraz zaman geçti gene sıkmıyo makinanın böbreğine kadar söktüm olmuyo.usta koş dedim.adam geldi yenge makinada sorun yok,sıkma iptal tuşuna basmışsın demez mi sanki mahsus bozup bozup adamı çağırıyomuşum gibi rezil olmuştum
Bugün katılayım diyecektim ki çamaşır makinem hala yok
sus sus
3-4 ay önce makina sıkmıyo,çağırdım ustayı.yetiş ustam çamaşırlar dağ oldu dedim.adam geldi altını açtı,içinden sütyen teli,10 kuruş bi de düğme çıktı
biraz zaman geçti gene sıkmıyo makinanın böbreğine kadar söktüm olmuyo.usta koş dedim.adam geldi yenge makinada sorun yok,sıkma iptal tuşuna basmışsın demez mi sanki mahsus bozup bozup adamı çağırıyomuşum gibi rezil olmuştum
sus sus