Düzenli evimiz & Hayatımız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mügü

Daimi Üye
Tepki
8.879
sus sus :olamaaaz:
3-4 ay önce makina sıkmıyo,çağırdım ustayı.yetiş ustam çamaşırlar dağ oldu dedim.adam geldi altını açtı,içinden sütyen teli,10 kuruş bi de düğme çıktı :kopkop::kopkop:
biraz zaman geçti gene sıkmıyo o_Omakinanın böbreğine kadar söktüm olmuyo.usta koş dedim.adam geldi yenge makinada sorun yok,sıkma iptal tuşuna basmışsın demez mi :hrkbuya:sanki mahsus bozup bozup adamı çağırıyomuşum gibi hahahahahahahaharezil olmuştum :olamaaaz:
Ay cok güldüm ya

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
yaa bi git:hasta::hasta::hasta: en sevmediğim şey:kopkop::kopkop::kopkop:
bu eve taşınırken çileğin odası sonradan yapıldı.2 ay gelen giden ustanın haddi hesabı yok.toplu gelip eve dağılıyolar.ulen bi koku var ama hanginden geliyo bulamadım o_O
eşime dedim ben bulucam bu kokarcayı.hepsini bahaneyle tek tek çağırdım,buldum :D dedim sölicem ben buna galoş giysin midem kalktı,koku eve sindi çıkmıyo :ckkmk::ckkmk::ckkmk:olmaz çok ayıp olur dedi,karışma sen dedim :krnz: ertesi sabah bu en erken geldi,ablam dedim sen gel bakem mutfağa,börek yaptım, gözleri parladı :hrkbuya: ama dedim halı ıslak galoş giy.tamam abla dedi giydi :kopkop::kopkop::kopkop::kopkop:

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
bu eve taşınırken çileğin odası sonradan yapıldı.2 ay gelen giden ustanın haddi hesabı yok.toplu gelip eve dağılıyolar.ulen bi koku var ama hanginden geliyo bulamadım o_O
eşime dedim ben bulucam bu kokarcayı.hepsini bahaneyle tek tek çağırdım,buldum :D dedim sölicem ben buna galoş giysin midem kalktı,koku eve sindi çıkmıyo :ckkmk::ckkmk::ckkmk:olmaz çok ayıp olur dedi,karışma sen dedim :krnz: ertesi sabah bu en erken geldi,ablam dedim sen gel bakem mutfağa,börek yaptım, gözleri parladı :hrkbuya: ama dedim halı ıslak galoş giy.tamam abla dedi giydi :kopkop::kopkop::kopkop::kopkop:
ya ela yaaaa hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
kova gadını zeka fışkırıyo yeminlen :kopkop::kopkop::kopkop::kopkop:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
IMG_20190126_162329.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar