ya bi de iyi niyetimi göstermek için saçma sapan konuşmam
abla bana kastın ney senin amacın ney
ya bi de iyi niyetimi göstermek için saçma sapan konuşmam
abla bana kastın ney senin amacın ney
Çamaşırhane var , bir de kv sağolsun o bu dönemde yıkıyor..
napıyosun makinasız
bilsek çağırmazdık heralde pecevenk deseydinya bi de iyi niyetimi göstermek için saçma sapan konuşmam
hee doğru kız flo korku filmleri hep o çamaşırhanede çekiliyo dikkat et emiÇamaşırhane var , bir de kv sağolsun o bu dönemde yıkıyor..
napıcaksam alemin çatallı ustasınıbilsek çağırmazdık heralde pecevenk deseydin
sorma bi tane yakışıklı kaslı bi usta görmedik ki çatalını seyredek hnapıcaksam alemin çatallı ustasını
tövbe estağfirullah yağızları da var ama onların da ayakları kokuyosorma bi tane yakışıklı kaslı bi usta görmedik ki çatalını seyredek h
Ay cok güldüm yasus sus
3-4 ay önce makina sıkmıyo,çağırdım ustayı.yetiş ustam çamaşırlar dağ oldu dedim.adam geldi altını açtı,içinden sütyen teli,10 kuruş bi de düğme çıktı
biraz zaman geçti gene sıkmıyo makinanın böbreğine kadar söktüm olmuyo.usta koş dedim.adam geldi yenge makinada sorun yok,sıkma iptal tuşuna basmışsın demez mi sanki mahsus bozup bozup adamı çağırıyomuşum gibi rezil olmuştum
yaa bi git en sevmediğim şeytövbe estağfirullah yağızları da var ama onların da ayakları kokuyo
mali çatlayın beni gülme krizine girdimsorma bi tane yakışıklı kaslı bi usta görmedik ki çatalını seyredek h
ama öyle nerde yağlı kıllı bi usta var bize geliyomali çatlayın beni gülme krizine girdim
bu eve taşınırken çileğin odası sonradan yapıldı.2 ay gelen giden ustanın haddi hesabı yok.toplu gelip eve dağılıyolar.ulen bi koku var ama hanginden geliyo bulamadımyaa bi git en sevmediğim şey
ya ela yaaaa habu eve taşınırken çileğin odası sonradan yapıldı.2 ay gelen giden ustanın haddi hesabı yok.toplu gelip eve dağılıyolar.ulen bi koku var ama hanginden geliyo bulamadım
eşime dedim ben bulucam bu kokarcayı.hepsini bahaneyle tek tek çağırdım,buldum dedim sölicem ben buna galoş giysin midem kalktı,koku eve sindi çıkmıyo olmaz çok ayıp olur dedi,karışma sen dedim ertesi sabah bu en erken geldi,ablam dedim sen gel bakem mutfağa,börek yaptım, gözleri parladı ama dedim halı ıslak galoş giy.tamam abla dedi giydi
Yaaaaaaaatövbe estağfirullah yağızları da var ama onların da ayakları kokuyo
ev çöp koksun razıyım ama ayak kokmasınYaaaaaaaa
Ayak kokusu lafı bile tüylerimi diken diken ediyor
sayfayı indirince gördüm babayı ha
sayfayı indirince gördüm babayı ha