Düzenli evimiz & Hayatımız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Tahzen

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
O değilde ben daha mutfağa başlamadım ne ara yapıcam :naslyni: yarın ablama gitmeyi düşünüyorum, ertesi gün boş olurum sadece . Sonra ameliyat var ondan sonraki günler vaktim olmaz heralde

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
İkinci şart değil o ütü yapmaya için geçerliydi. Eve gidince süpürgelik tozu al unutma antredeki taş olanları diyorum . Islak mendil iş görür :D
temem :capkinbito:her odada bi peket ıslak mendilim var zati :dislek:scoth brite ın domestoslu olanlarından hemide :marilyn:
bugün erken kalktım mutfağı püru pak yaptım,çamaşır attım,lavaboları temizledim işe geldim.
kız yok bugün,dükkanı süpürdüm sildim.camları sildim iç dış.vitrini sildim.masaları sildim.lavabo tıkanıyodu onu açtım açıcıyla sonra ovdum parlattım.
yeter daaaa :dislek:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
O değilde ben dağa mutfağa başlamadım ne ara yapıcam :naslyni: yarın ablama gitmeyi düşünüyorum, ertesi gün boş olurum sadece . Sonra ameliyat var ondan sonraki günler vaktim olmaz heralde
ameliyat sonrasına bırakma sakın.çok mızmız oluyolar eve gelince.yemek yiyemedikçe bana sardı.5 dk ayrılamadım yanından

OP
Tahzen

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
temem :capkinbito:her odada bi peket ıslak mendilim var zati :dislek:scoth brite ın domestoslu olanlarından hemide :marilyn:
bugün erken kalktım mutfağı püru pak yaptım,çamaşır attım,lavaboları temizledim işe geldim.
kız yok bugün,dükkanı süpürdüm sildim.camları sildim iç dış.vitrini sildim.masaları sildim.lavabo tıkanıyodu onu açtım açıcıyla sonra ovdum parlattım.
yeter daaaa :dislek:
Vuuu epey iş yapmışsın :harika::harika:

Aaa o nasıl mendil kız ben görmedim hiç markette, tam benlikmis :eek:

OP
Tahzen

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
ameliyat sonrasına bırakma sakın.çok mızmız oluyolar eve gelince.yemek yiyemedikçe bana sardı.5 dk ayrılamadım yanından
Bırakamam aynen kuzum o yüzden geçen sefer dolaba yemek falan yapmıştım fazladan . Hamur işi yapıp atmıştım buzluğa . Yine yaparım öyle. Mutfak temiz düzenli zaten genel olarak çok vaktimi almaz bir günde yaparım muhtemelen

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
scotch-brite-kullan-at-islak-banyo-bezi-50-yaprak-z.jpg

aha bu :tatlim::tatlim::tatlim::tatlim:

mügü

Daimi Üye
Tepki
8.884
Kızlar ev dip bucak süpürüyorum
O arada ödevede yapılıyor çamaşır yıkandı serdim kuruyalar katlandı bulaşık makinesi çalıştırıldı elde yıkanacak lar kaldı @Eflalim mutfak benim için de kalacak bence benim
Kız geliyor ya bu akşam yada yarın

OP
Tahzen

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Kızlar ev dip bucak süpürüyorum
O arada ödevede yapılıyor çamaşır yıkandı serdim kuruyalar katlandı bulaşık makinesi çalıştırıldı elde yıkanacak lar kaldı @Eflalim mutfak benim için de kalacak bence benim
Kız geliyor ya bu akşam yada yarın
Kolay gelsin abla. Ne yapalım nasip artık olduğu kadar yaparız

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
geldimmmmmmmmmmmmmmm

anaaaam ne yaptım bakem ? tüm gün mü yoksa şu son 1.5 saatte mi olanlar ?

neyse efenim ...

evi dün süpürdüm bugün yok .. ama sadece mutfağı süpürdüm ... öncesinde kereviz attım ocağa pişiyor ..

heh dur madde yapem

1.5 saat içinde .... çoluk çocuk pışpışlayıp oyalanmak suretiyle ....

- Mutfak süpürüldü.
-Kereviz pişirildi.
-Ev toparlandı ..tüm dağınıklar efenim :panter:
-Çamaşır atıldı makineye (çocuklar banyo yaptı)
-Çamaşır toplandı kuruyanlar , elle derildi düzüldü hoop dolaba :D
-Melike yıkandı pamuk pamukkkk , yemek yedirildi :kptmya:

-Yusufta banyo yapınca ...
-Banyo temizlendi .
-Sil ov Allah ne verdiyse işte .. Çöpü boşaltıldı ..lavabosu wc si ovuldu .... :mutluyum:
-Heh bi de süpürgelik sildim ıslak mendille , temizdi foto bile çektim haha bi yerde bi toz birikmiş köşe tek ..onun dışında pür-ü pak :p ( ödev )
-mutfakta makine boşlattım , çıkanları yerleştirdim tabii ..tezgah sildim..masa sildim ... mama sandalyesi sildim ..

daha da bişeyler yapmışımdır da unuttum :hrkbuya:

OP
Tahzen

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
geldimmmmmmmmmmmmmmm

anaaaam ne yaptım bakem ? tüm gün mü yoksa şu son 1.5 saatte mi olanlar ?

neyse efenim ...

evi dün süpürdüm bugün yok .. ama sadece mutfağı süpürdüm ... öncesinde kereviz attım ocağa pişiyor ..

heh dur madde yapem

1.5 saat içinde .... çoluk çocuk pışpışlayıp oyalanmak suretiyle ....

- Mutfak süpürüldü.
-Kereviz pişirildi.
-Ev toparlandı ..tüm dağınıklar efenim :panter:
-Çamaşır atıldı makineye (çocuklar banyo yaptı)
-Çamaşır toplandı kuruyanlar , elle derildi düzüldü hoop dolaba :D
-Melike yıkandı pamuk pamukkkk , yemek yedirildi :kptmya:

-Yusufta banyo yapınca ...
-Banyo temizlendi .
-Sil ov Allah ne verdiyse işte .. Çöpü boşaltıldı ..lavabosu wc si ovuldu .... :mutluyum:
-Heh bi de süpürgelik sildim ıslak mendille , temizdi foto bile çektim haha bi yerde bi toz birikmiş köşe tek ..onun dışında pür-ü pak :p ( ödev )
-mutfakta makine boşlattım , çıkanları yerleştirdim tabii ..tezgah sildim..masa sildim ... mama sandalyesi sildim ..

daha da bişeyler yapmışımdır da unuttum :hrkbuya:
Bir eli hızlı hatun daha :heyecan::heyecan:

Her zaman bekliyorum böyke mesajlar :interest::interest:

✔✔✔✔

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar