Arada dürt beni canımBir eli hızlı hatun daha
Her zaman bekliyorum böyke mesajlar
✔✔✔✔
Ütümü yaptım kiii27 ocak ödevi
Bir kaç parça ütü yapmak veya kendiniz için güzel bir şey yapmak (bunu yaparsanız ne olduğunu da yazın lütfen )
@Eflalim ✔
@mügü ✔
@Malipina
@furkanlipek45
@Kajupi
@Elalis ✔
@Portakal Sulu Ördek
ama bu koymama engel değilKendim için bile bişey yapmadım dün
Arada dürt beni canım
Unuturum
Hemen tık atıyorumDün bi sepeeet ütü yapmıştım ki
Kendim için ne yaptım ? Kahve yapıp keyifle içerken netten alışveriş yaptım
Mesela
olsun temizlendi işte ama ben yerleri silerken parkelerin kenarı da siliyorum ki, taş kısımlar öyle silinmiyor mecburen elle siliyorum@Eflalim anter taş kız ben tüm evin
Kenarlarını sildim diyorum neden çok yoruldum
Çay hazır bekliyorumHemen bir çay kat ocağa hışım
Cıktı içeyim bari
Tik atıyorumÜtümü yaptım kiii
Kendimi acındırim dedim olmadı dimiama bu koymama engel değil
Hemen tık atıyorum
olsun temizlendi işte ama ben yerleri silerken parkelerin kenarı da siliyorum ki, taş kısımlar öyle silinmiyor mecburen elle siliyorum
Çay hazır bekliyorum
Tik atıyorum
YemezlerKendimi acındırim dedim olmadı dimi
Vayy vayyy vayyy çekirgem bu ne hamaratlık maşaallah ✔✔✔✔Bugünün işlerini yazayım
Sabah oyuncaklar toplandı(en sevmediğim iş,)
Mutfak toplandı
Yataklar düzeltildi
Çamaşırlar katlandı
Kıyafet dolabı , havlu dolabı düzenlendi
Kahvaltğ yapıldı
Mutfak toplandı
Ocak silindi
Tencerelerin olduğu dolabın gözü silindi düzenlendi
Mtfak perdesi yikandı takıldı
Mutfak avizesini çıkartıp yıkadım , çıkmayan yerini sildim
Yatak odasının perdeleri yıkandı takıldı
Otrma odasının halısı fırçalandı süpürüldü
Süpürgelikler silindi
Akşam yemeği hazırlandı (toparyanacak)
@Eflal örtminim olmuş muuuu
Bu ara maşallah diyim senin teşvikinle mtfağa temizlğe dadandı mm. ben zaten yaparsam çok yaparım, yapmazsam hiç yapmamVayy vayyy vayyy çekirgem bu ne hamaratlık maşaallah ✔✔✔✔
Yaaa şu mesajın beni o kadar mutlu etti ki tek bir kişinin hayatına bile küçücük olumlu bir dokunuşumun olabilmesi çok güzel Allah hayrı güzeli öğretenlerden eylesin beni. Kötü huylarımı ıslah eylesin, iyiye güzele varsın dilim, elim hepBu ara maşallah diyim senin teşvikinle mtfağa temizlğe dadandı mm. ben zaten yaparsam çok yaparım, yapmazsam hiç yapmam
Bgün halı frçalerken bldum kendimi noluyooooo didim
Bunların hepsine vesile olduğn için teşekkürler eflalim
Aminnnn hepimizin inşallah kuzummmmm ben bu ara salmıştım toparlenmak adına burası çok iyi geldi kendimi iyi hissediyorumm bugün kendimi düzelttiğim doyabı izlerken bldumYaaa şu mesajın beni o kadar mutlu etti ki tek bir kişinin hayatına bile küçücük olumlu bir dokunuşumun olabilmesi çok güzel Allah hayrı güzeli öğretenlerden eylesin beni. Kötü huylarımı ıslah eylesin, iyiye güzele varsın dilim, elim hep