sildim28 ocak ödevi
Süpürgeliklerin tozunu almak
@Eflal ✔
@mügü ✔
@Malipina ✔
@furkanlipek45 ✔
@Ausencia ✔
@Kajupi
@Floweroflife
@Elalis
@Tevolly
Yoksa bizim evlerİyi ki açmışım burayı
fırça elinde mi elaaaaaaeflal sabah alarm kurup kalktım temizlik için bıktım senden bigün de ödev verme 15 tatilde ödev mi olur
bugün raporluyum dükkana geldim.ama sabah alarm kurup süpürgelikleri sildim söylene söylene sanki kaynanammış gibi eflalin kulaklarını çınlattımYoksa bizim evler
fırça elinde mi elaaaaaa
ohhhne güzel olmuş ellerine saglık iyi oldu bu sayfa yokse kim alarm kurup süpürgelik silsinnbugün raporluyum dükkana geldim.ama sabah alarm kurup süpürgelikleri sildim söylene söylene sanki kaynanammış gibi eflalin kulaklarını çınlattım
ıspanak yaptım,çocuklar kalkınca yesin diye gözleme yaptım.nevresimleri değiştirdim,eskileri yıkamaya attım.bulaşıkları yıkadım koşa koşa işe geldim,sırtımdan ter akıyo
ohhhne güzel olmuş ellerine saglık iyi oldu bu sayfa yokse kim alarm kurup süpürgelik silsinn
Bende eşim geldikten sonra pek iş yapmam bi geldi eve elimde bez sürünüyor m süpürgelik siliyom dedim ödev desem ne anlıcak
Sanki çok akıllı ydık
adımız deliye çıkcak
Silmedim ama daha önce odaları temizlerken( hafta sonu) silmiştim28 ocak ödevi
Süpürgeliklerin tozunu almak
@Eflal ✔
@mügü ✔
@Malipina ✔
@furkanlipek45 ✔
@Ausencia ✔
@Kajupi
@Floweroflife
@Elalis
@Tevolly
eflal sabah alarm kurup kalktım temizlik için bıktım senden bigün de ödev verme 15 tatilde ödev mi olur
Yaaa seni yerim ben ben hep izlerim düzelttiğim yerleri
Hey maşaallah çekirgem döktürmüşsün
Tamamdır
Ney ney neler okudu bu gözlerim
İyi ki açmışım burayı
Vay maşaallah hamarat çekirgem , el emeği en sevdiğim
29 ocak ödevi
Halıları fırçalamak
Not : Sirkeli suya fırçayı batırıp fırçalarsanız çok daha temiz olur
1 tane de olur çekirgebütün halıları mı hocaaaaaaaaaaa
1 tane de olur çekirge
sildim
eflal sabah alarm kurup kalktım temizlik için bıktım senden bigün de ödev verme 15 tatilde ödev mi olur
Daha ne istiyorsun bak bir sürü iş yapmışsın, bebelere börek yapmışsın bayram ederlerbugün raporluyum dükkana geldim.ama sabah alarm kurup süpürgelikleri sildim söylene söylene sanki kaynanammış gibi eflalin kulaklarını çınlattım
ıspanak yaptım,çocuklar kalkınca yesin diye gözleme yaptım.nevresimleri değiştirdim,eskileri yıkamaya attım.bulaşıkları yıkadım koşa koşa işe geldim,sırtımdan ter akıyo
ohhhne güzel olmuş ellerine saglık iyi oldu bu sayfa yokse kim alarm kurup süpürgelik silsinn
Bende eşim geldikten sonra pek iş yapmam bi geldi eve elimde bez sürünüyor m süpürgelik siliyom dedim ödev desem ne anlıcak
adımız deliye çıkcak
Tamamdır ✔Silmedim ama daha önce odaları temizlerken( hafta sonu) silmiştim
4 tane seçtim , bugün ev süpüreceğim o zaman fırçalarım .... mutfak , antre ve 2 hol ..yeter
oturma odasında halı altta zaten , meluş için battaniye serilisalonada girmiyoruz ...
ulankaldı yusufla bizim oda belki onlarıda fırçalarım bi gazla ... şahane oluyor makinenin çekmediği saçlar için
Yooohhh orda dur bebeim. Benm yumuşak karnım halılar işim olmaz fırçayla filan yeminim var dokunmam halıya. 1 posta misafir ağırladktan snra yıkatmaya verecğm hepsini o yüzden ben fırçalamiciim cicim1 tane de olur çekirge