Düzenli evimiz & Hayatımız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Tahzen

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
28 ocak - 4 şubat odak noktası mutfak

Yapılacaklar :

1. Dolaplar iç dış silinecek
  2. İçleri düzenlenecek
  3. Atılacaklar atılacak istif yok
  4. Beyaz eşyalar çekilip altları silinecek
  5. Beyaz eşyalar silinecek (kombi varsa o da)
  6. Aspiratör silinecek (olmayan yapmacak haliyle :) )
  7. Fırının içi dışı temizlenecek
  8. Bulaşık makinesi boş çalıştırılıp temizlenecek
  9. Aydınlatma ne varsa silinecek
  10. Fayans varsa silinecek
  11. Perdesi tülü yıkanacak
  12. Camı silinecek
  13. Varsa masası sandalyeleri silinecek
Bir haftanız var ister bir günde yapın , ister bir haftaya yayın. Eklemek istediğiniz maddeler varsa yazın . Yeni temizlediğiniz yerler yapılmış sayılır. Bitiren bu maddelerin yanına artı veya eksi koyarak paylaşacak, o yüzden favori mesaja ekleyin.

Ekleme yaptım

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Yoksa bizim evler :cokkomik::cokkomik::cokkomik:

hahahahahahahaha fırça elinde mi elaaaaaa:haha:
bugün raporluyum :dislek:dükkana geldim.ama sabah alarm kurup süpürgelikleri sildim söylene söylene :dislek:sanki kaynanammış gibi eflalin kulaklarını çınlattım :kopkop::kopkop::kopkop:
ıspanak yaptım,çocuklar kalkınca yesin diye gözleme yaptım.nevresimleri değiştirdim,eskileri yıkamaya attım.bulaşıkları yıkadım koşa koşa işe geldim,sırtımdan ter akıyo :521:

İpeekk

Ehli keyf :)
Tepki
13.482
bugün raporluyum :dislek:dükkana geldim.ama sabah alarm kurup süpürgelikleri sildim söylene söylene :dislek:sanki kaynanammış gibi eflalin kulaklarını çınlattım :kopkop::kopkop::kopkop:
ıspanak yaptım,çocuklar kalkınca yesin diye gözleme yaptım.nevresimleri değiştirdim,eskileri yıkamaya attım.bulaşıkları yıkadım koşa koşa işe geldim,sırtımdan ter akıyo :521:
hahahahahahahahahahaohhhne güzel olmuş ellerine saglık iyi oldu bu sayfa :haha: yokse kim alarm kurup süpürgelik silsinnhaha
Bende eşim geldikten sonra pek iş yapmam bi geldi eve elimde bez sürünüyor m süpürgelik siliyom dedim haha ödev desem ne anlıcako_O

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
1 tane de olur çekirge :D
:zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla:

4 tane seçtim , bugün ev süpüreceğim o zaman fırçalarım .... mutfak , antre ve 2 hol ..yeter :hopp:

oturma odasında halı altta zaten , meluş için battaniye serili:tatlim:salonada girmiyoruz ...

ulankaldı yusufla bizim oda belki onlarıda fırçalarım bi gazla ... şahane oluyor makinenin çekmediği saçlar için :zipla::zipla:

OP
Tahzen

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
:denizkizi:
eflal sabah alarm kurup kalktım temizlik için :aglak:bıktım senden :aglak:bigün de ödev verme :aglak:15 tatilde ödev mi olur :aglak:
:dislek::dislek::dislek::dislek::dislek: :islik::islik:
Daha ne istiyorsun bak bir sürü iş yapmışsın, bebelere börek yapmışsın bayram ederler :asikk:
hahahahahahahahahahaohhhne güzel olmuş ellerine saglık iyi oldu bu sayfa :haha: yokse kim alarm kurup süpürgelik silsinnhaha
Bende eşim geldikten sonra pek iş yapmam bi geldi eve elimde bez sürünüyor m süpürgelik siliyom dedim haha ödev desem ne anlıcako_O
:kriz::kriz:
:haha::haha::haha::haha::haha::haha:
adımız deliye çıkcak
:kopkop::kopkop:
Silmedim ama daha önce odaları temizlerken( hafta sonu) silmiştim
Tamamdır ✔

OP
Tahzen

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
:zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla:

4 tane seçtim , bugün ev süpüreceğim o zaman fırçalarım .... mutfak , antre ve 2 hol ..yeter :hopp:

oturma odasında halı altta zaten , meluş için battaniye serili:tatlim:salonada girmiyoruz ...

ulankaldı yusufla bizim oda belki onlarıda fırçalarım bi gazla ... şahane oluyor makinenin çekmediği saçlar için :zipla::zipla:
:mutluyum::mutluyum:
Aynen süpürge çekmiyor hepsini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar