Yaaaa sakın bırakma bıraktırma evi bişeyler götür mesinTamam madem öyle o zaman bırakayım ben bu işi kusura bakmayın....
Yoooooohhhhhh yaaaa pışık
Yaaaa sakın bırakma bıraktırma evi bişeyler götür mesinTamam madem öyle o zaman bırakayım ben bu işi kusura bakmayın....
Yoooooohhhhhh yaaaa pışık
Karı zevk alıyo resmen
Yaaaa sakın bırakma bıraktırma evi bişeyler götür mesin
Bak o iş öyledir, insan çalıştıkça açılır, daha çok iş yapar . Eski yerde böyle sayfa vardı orda da çok kişi de olumlu gelişme olmuştu.Hayır garip olan şu, bin kahvaltı yapmadan kolumu kaldırmam bgün aradan çıksın diye halıları fırçaladım
Ama bu çok güzel bi gelişme demek ki insanın yaptıkça yapası geliyor
Örtmeniim şike var haBen bu ödevden de yırttım
Evde halı yok
Yarınki ödevi merak ediyorum gece yatarkennormalmi hocammmmmBak o iş öyledir, insan çalıştıkça açılır, daha çok iş yapar . Eski yerde böyle sayfa vardı orda da çok kişi de olumlu gelişme olmuştu.
Bende sayenizde yapıyorum çoğu şeyi, çekirgekerime örnek olmam lazım diyorum
Şanslı çıktın çekirgeBen bu ödevden de yırttım
Evde halı yok
Örtmeniim şike var ha
Büyüksün başganBak o iş öyledir, insan çalıştıkça açılır, daha çok iş yapar . Eski yerde böyle sayfa vardı orda da çok kişi de olumlu gelişme olmuştu.
Bende sayenizde yapıyorum çoğu şeyi, çekirgekerime örnek olmam lazım diyorum
Çok normal ne ödev vereyim çekirgeme ordan iste bakalımYarınki ödevi merak ediyorum gece yatarkennormalmi hocammmmm
Eskiyse kullanda yoksa hiç etme . Süpürgenin alt fırça kısmını açıp yap istersen . O da yoksa yapmış sayılırsınİki tane fön fırçam var birini halıya mı kullansam
Bu bir izzeti nefs meselesi oldu benim içinEskiyse kullanda yoksa hiç etme . Süpürgenin alt fırça kısmını açıp yap istersen . O da yoksa yapmış sayılarsın
adamı böyle etkilerimBu bir izzeti nefs meselesi oldu benim için
Ben yarın bi senin verdiğin ödevi yaparım galiba bugün bile oglanı dışarı çıkaramadım vicdan yaptım kolay bişey olsnnÇok normal ne ödev vereyim çekirgeme ordan işte bakalım
Eline sağlık çekirge . Merak ediyorum şu evi, bitince foto atsanaBen bugün neler yaptm
Mutfak faslı makine doldur boşalt
Sofra kur kaldr
Evi süpürdüm
Banyo wc
Kızımn barbie evinin yatağı ve duş perdesni yaptm bzdolbı makineler filan yapştrdm resmlerni
Onlarn dağnklığı toparlndı
Başka da bşy yapmadm ve kndmi çok yorgn hissediyorm
Oyyy tamam kuzum sıkma zaten kendiniBen yarın bi senin verdiğin ödevi yaparım galiba bugün bile oglanı dışarı çıkaramadım vicdan yaptım kolay bişey olsnn