Çok güzel oluyor bitsn atıyım kzm çok mtlu oldu bu haline bileEline sağlık çekirge . Merak ediyorum şu evi, bitince foto atsana
Çok güzel oluyor bitsn atıyım kzm çok mtlu oldu bu haline bileEline sağlık çekirge . Merak ediyorum şu evi, bitince foto atsana
Yaa o mutluluk bütün yorgunluğa değiyorÇok güzel oluyor bitsn atıyım kzm çok mtlu oldu bu haline bile
Bugün kendim çoştum normalde bu kadar yapmam da hadi şunda yapayım bnu da derken hepsinu yapmışımOyyy tamam kuzum sıkma zaten kendini
Kesnlkleeee. Nzmndr büyümesni bkliyodm yapmak içn iyi oldu baya oyalanıyorYaa o mutluluk bütün yorgunluğa değiyor
Ay bende çok merak etti mmmKesnlkleeee. Nzmndr büyümesni bkliyodm yapmak içn iyi oldu baya oyalanıyor
İyi oluyor öylede, ertesi günler rahat oluyorsunBugün kendim çoştum normalde bu kadar yapmam da hadi şunda yapayım bnu da derken hepsinu yapmışım
Atarm hepnze. Alt kat btti gbi üst kata çkıcm yarın biter büyük ihtimalleAy bende çok merak etti mmm
Ya aslında yarın misafir mi alsam diyorum gözüm yemi yooİyi oluyor öylede, ertesi günler rahat oluyorsun
Aha ev temzlğnden sonra gelen his bana da öyle oluyorYa aslında yarın misafir mi alsam diyorum gözüm yemi yoo
Bir gün dinlen benceYa aslında yarın misafir mi alsam diyorum gözüm yemi yoo
ev temiz bzlukta 4 çeşit ikram var rahat batıyoAha ev temzlğnden sonra gelen his bana da öyle oluyor
Öyle yapıyım ya oğlumla baş başa gezmeye gidelimBir gün dinlen bence
Aynen yarın enerji depola, ertesi güne davet edersin ❤ev temiz bzlukta 4 çeşit ikram var rahat batıyo
Öyle yapıyım ya oğlumla baş başa gezmeye gidelim
Aynen yarın enerji depola, ertesi güne davet edersin ❤
Tüh beee yıldırdık sandımTamam madem öyle o zaman bırakayım ben bu işi kusura bakmayın....
Yoooooohhhhhh yaaaa pışık
Karı zevk alıyo resmen
Vay vay vay flommmmm maşallah sanaBugün yaptıklarım:
Sabah 6’da klozet, lavabo ovalandı, banyonun duvarları çamaşır suyuyla silindi, yatak odasının , oturma odasının yerleri çamaşır suyuyla silindi
Neyse tekrar yattım kalktım
Kahvaltı bulaşıkları yıkandı
Dışarı çıkıldı, koşturuldu bol bol
Sonra Diğer hostele gittim
Bir odanın :
•bir duvarı kazındı, zımparalandı, boyandı
•Camı silindi
•Diğer duvarlar çamaşır suyuyla silindi
•Süpürgelikleri silindi
•Tüm mobilyaları silindi
•Yerler silindi süpürüldü
• tüm mobilyaların yerleri değiştirildi