panter
Daimi Üye
hoş bulduk canım 15 gün degil 3. hafta yaptım levelleri..panterr hosgeldin cnm. tebrik ederimm supersin.. jillian i yapan bendim bi arkadas daha vardi ama buraya yazmadi sanirim.daha 2. level a gecemedim ben hic. ama 15 gun yapmak iyi fikrmis. rekorum bi hafta ama bir haftada bile farkediyor vucut. ama ben diyet yapip ayni zamanda kilo vermek istiyodum. sen baya dikkat etmissin ona ragmen 2 kilo vermissin. incelmen cok olmus ama kafam karisti yinede. keske oncesi sonrasini bi fotograf koysan. hem bize gaz verse hem degisimi gorsek.
bide jillian in kalca ve basenler icin bi cd si varmis. benimde popom la derdim var da gobegim disinda. onu da merak ediyorum
ve 2 kilo degil 4 kilo verdim:deli:
şöyleki benim göbegim kilolu ikende yoktu hani düşük bel pantolon giymekten yanlar cıkar ya işte oyle sorunum vardı ki hala var ..jil in 1. levelinde karnım yanlarda bosaltı öne dogru cıktı ki olmadıgı halde
bacaklarımdan inceldi.
2. levelde öne cıkan karnım geri cekildi yanlar yumusamaya ve bariz inceldi tabi tam olarak degil.3 haftayı bitirdim
programımı 6 gün yapıp 1 gun dinlendim kaslarım dinlensin amacı ile
3.leveli rahat yapıyorum ben
jil netten pc me indirdim o şekilde yapıyorum
sende netten cok rahat bulabilrsin...
resimlerimi cekiyorum buraya koyarmıyım düşünmem gerekiyor:gulegule:
sana da tavsiyem devam edeceksen başla
yorumlardan okudugumkadarı ıle kısa süre yapıp bırakınca vucut eski seklıne gelıyormus :uzgun: