....Ecrinnn´in Zayıflama Günlügü....

goznuru

Daimi Üye
Tepki
396
Diyet kelimesini hayatinizdan cikartin,ne kadar diyet derseniz o kadar caniniz yemek cekiyor.:iyyyy:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Slm.kizlar sabah,oglen,aksam musli arada sut icin bakin 5gun icinde ne kadar vermissiniz .Ccanim cekti yok,kacamak yok anlastikmi?:cikolata:

Bu şekilde mutlaka kilo verlir ama bana göre değil. Ben dayanamam tansiyonum düşer. Ben sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorum. 6 kilo versem hamilelik öncesi kiloma dönüyorum.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bugünkü menümü yazayım.
Sabah
Evde kepekli ekmek kalmmaış bende dedimki karatay diyetine göre yapaım dedim. Ekmek yerine ceviz yedim.
Peynir
2 zeytin
Domates, marul
(Sabah kmek yemeyince çokacıktım)

Öğlen
Yogurt çorbası
Sarma(fazla değil)
2 dilim ekmek

Ara öğün
Mandalina
1 ceviz

Akşam
Yeşil fasulye
yoğurt
1dilim ekmek

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bugünkü menüm dün ile yaklaşık aynı. Bi kaçamagım var( Dido çikolatasının üçte birini yedim:( Öğlen ekmek yemedim, sabah ğlen arası ara öğünde yapmadım. Akşamki ara öğünüme cennet hurması, mandalina yedim.

Bu arada yeşil çay içiyorum içine çubuk tarçın koyuyorum. Bide 5 ibir arada diye bitki çayını içiyorum. adet öncesi dönemdeyim acayip ödem var.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bu haftaki diyetimde sabah yediğim reçeli çıkardım. Bakalım pazartesi tartılacağım sonuç ne olacak..

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Ben dünkünü yazmayayim abimler kahvaltidaydi kizartmalar patates sallatalari bayagi yedim:aglayan:
Bu sabah 2 dilim ekmek
bir yumurta peynir tere :nk:
Öglenede :nk:cupra yapicam bol salata ile
aksamada tarhana corbasi

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bugun protein gunuydu. ama sabah o kadar ac uyandim ki yalan oldu. gerci listede olmayan zeytini bi guzel yedim 5 tane.
4 minik dilim ekmek yedim. hakkim sadece 1 dilimdi. oglen tek durume tavuk yedim kiiiiiii bu hic listede yoktu. aralari yapamadim. aksam uydum ama..

4 kofte
salata
2 yk yogurt

gece de 2 kasik yogurt yicem..

bu hafta kilo vermemis olucam bence:uzgun:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bugun protein gunuydu. ama sabah o kadar ac uyandim ki yalan oldu. gerci listede olmayan zeytini bi guzel yedim 5 tane.
4 minik dilim ekmek yedim. hakkim sadece 1 dilimdi. oglen tek durume tavuk yedim kiiiiiii bu hic listede yoktu. aralari yapamadim. aksam uydum ama..

4 kofte
salata
2 yk yogurt

gece de 2 kasik yogurt yicem..

bu hafta kilo vermemis olucam bence:uzgun:

Canm dur moralini bozma. Yarın uygulamaya çalış. Vallahi kaçamaklar oluyor ne yapalım ya canımız çekiyor. Protein gününde besenmen nasıl olcaktı yazsana canım. Bayramda 2 gün yaparım. Et olcak menülerde rahat olur.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bugünkü menüm;
Sabah
2 dilim ekmek
3 zeytin
lor peyniri
1 yemek kaşıgı süzme yogurt

Ara öğü
tarçınlı yeşil çay

Öğlen
1 tabak karnıbahar yemegi( Yemeğe pirinç ve patates koymadım.)
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

Ara öğün

1 muz

Akşam
1 tabak yoğurt çorbası
karnıbahar yemeği
yogurt
1 dilim ekmek

Yazıncasabahtan beri ne kadar çok şey yemişim diyorum. Ama ne yapayım emziirce acıkıyorum. Gece selim sürekli emiyor, süt olması gerek..

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayyyhh tanselimm bos kalmıss burasıı:uzgun:

neyse hareket katalımm.. bugun u yazayım hemen

sabah kahvaltı
nesfit

ara
nescafe

oglen

kofte
yarım dilim ekmek
3_4 parmak patates:(

ara
5 murdum erik

ara

yarım pk diyet biskuvi

aksam yemegi yemedim henuz. yemeyebilirim belli, olmaz.

bir supangle yedim
bu 2 porsiyon meyve,1 porsiyon sute esdeger oldugu için gece yiycegim 3 kayısıyı ve aksam yemegindeki yogurdu iptal ediyoruz.

yatmadan 1 saat once de 6 fındıgım kaldı boylece:deli:

tanselimmmm protein iptal oldu cnm hatta onun ustune corba gunu vardı o da ıptal oldu. bu hafta sebze gunu var saf. 2 gun yapıcam. ayhh sen ne guzel verdın kıloları ben iradesiz cıktım. cok da sabırlı insanım halbuki

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
benım sorunum kılo dan degıl bolgesel fazlalıklar halk dilinden simit bolgesi dedigimiz yerler....
ismini hatırlayamadım şimdi bir ark. jillian yaptıgını yazmıs
bende jillian 30 day ı yapıyorum normalde 3 levelden 10 ar günlük programı.
ben levelleri 3 hafta tutarak yapıyorum suan 3/4 teyim
1.i levelde zorlandım 2.haftasında bayagı alıstım ve hareketleri eksizsiz yaptım 2.level beni resmen öldürdü diyebilirim cardio hareketlerinden sonra resmen süründüm yerlerde:)
3. level en rahat yaptıgım bölüm oldu...
jillian ın dıger programlarınıda indirdim 3. level bitince digerlerine başlıyacagım . tabi bunun yanında lesslie yii de yapıyorum
ve yediklerime dikkat ediyorum ama kendimi illa bunu yemiyeceksin diye şart koşmuyorum ...
kalori hesaplamak yiyeceklerin cal. bilmek kendimize uyarlamak zor iş bununda kalorisepetinde yapıyorum...

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
günlük programım şöyle: sabak kalkınca ya türk kahvesi yada nescafe içiyorum yarım saat sonra sporumu yapıp duşumu alıyorum yarım sonra haşlanmış yumurtamı yiyorum...ve işe geliyorum
hemen koca bir bardak ılık limonlu suyumu içiyorum bundan yarım saat sonra Nestle Nesfitimi yiyorum...
ve 2 şer saat aralıklarla beslenmemi sürdürüyorum 2 kupa 5li çayımı içiyorum 2 lt suyumu içiyorum (zorla da olsa) leslie le yürüyüsümü yapıyorum..
yulaf kepegi tüketiyorum bazen krep yapıyorum bazen süte yada yogurda karıştırıyorum
yogurdumu (nefret ederim) cörek otu katarak yiyorum...
şimdilik aklıma gelenler bunlar...

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
bu arada
başlangıç tarihi 21 9 2012
boy:1.69
kilo:71
gögüs:82 100cm
bel:80cm
göbek:97cm
kalça:107cm
bacak:67cm
kol:32cm
2 kasım 2012
kilo:67
gögüs:80cm 94cm
bel:74cm
göbek:92cm
kalça:102cm
bacak:60cm
kol:30cm

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
panterr hosgeldin cnm. tebrik ederimm supersin.. jillian i yapan bendim bi arkadas daha vardi ama buraya yazmadi sanirim.daha 2. level a gecemedim ben hic. ama 15 gun yapmak iyi fikrmis. rekorum bi hafta ama bir haftada bile farkediyor vucut. ama ben diyet yapip ayni zamanda kilo vermek istiyodum. sen baya dikkat etmissin ona ragmen 2 kilo vermissin. incelmen cok olmus ama kafam karisti yinede. keske oncesi sonrasini bi fotograf koysan. hem bize gaz verse hem degisimi gorsek.

bide jillian in kalca ve basenler icin bi cd si varmis. benimde popom la derdim var da gobegim disinda. onu da merak ediyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar