Eğer açıksanız kapalılara kapalıysanız açıklara bakış açınız nedir?

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
kapalı bırıyım ama en can dostum dunyada tek gectıgım ınsan cok acık bırı ama bu kelımeyı kullanmak bıle hosuma gıtmıyo acık kapalı gıbı ayrımcılık hos degıl :hayir: bana saygı duymuyana bıle hos goruyle yaklastım hala oyleyım en basıt ust komsum bızı gerıcı yobaz dıye sınıflandırır ama rahatsızlııgnda hep yanınd a ben vardım o analrda bıle laf sokuyodu olsun buuykluk bende kalsn dedım sustum bırbırımıze saygı hosgoru olduktan sonra kul ıle Allah arasındakı olan bu konu bızce onemlı olmamalı

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
kapalı bırıyım ama en can dostum dunyada tek gectıgım ınsan cok acık bırı ama bu kelımeyı kullanmak bıle hosuma gıtmıyo acık kapalı gıbı ayrımcılık hos degıl :hayir: bana saygı duymuyana bıle hos goruyle yaklastım hala oyleyım en basıt ust komsum bızı gerıcı yobaz dıye sınıflandırır ama rahatsızlııgnda hep yanınd a ben vardım o analrda bıle laf sokuyodu olsun buuykluk bende kalsn dedım sustum bırbırımıze saygı hosgoru olduktan sonra kul ıle Allah arasındakı olan bu konu bızce onemlı olmamalı

Kesinlikle:eek:

royall

Aktif Üye
Tepki
233
kapalı değilim düşüncem ister açık olsun ister kapalı olsun çok uçlarda olmasın bazı kapalıları görüyorum 1 karış makyaj daracık kıayefetler bakın bana der ğibi dikkat çekici içimden yaa bari başına bağladığın örtünün hakkını verseydin diyorum ne gereği var fazla abartıyaaa..gene de herkesin kendi bileceği bişii

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
evet canım haklısın :eek:
ben açığım kapalı bayanlar hakkında kötü düşüncelerimde yok herkezin kendi özgür iradesi kendi seçimi

yani bence de bu önemli
bekarken bir arkadaşım vardı kapalıydı bende açıktım
her zaman bir araya geldiğimizde neden kapanmıyorsun kapansana filan derdi ve rahatsız olurdum
demek ki o benim açıklığımdan rahatsız oluyormuştu
ama ben hiç bir zaman onun kapalılpından rahatsız olmadım
evlendim kapandım gene açık bayan arkadaşlarım var ne ben onlara nede onlar bana baskı yapmazlar
ama kapalı bayan arkadaşlarım da var baskı yaparlar bana
bu sefer rahatsız oluyorum onların acısından
ya ben görevlerimi bilmiyormuyum biliyorum
sanki bilmiyormuşum gibi
es se'nin dediği gibi kulla allah arasına girmemeli
ben hiç kimseye baskı yapmam yapmamışımdırda şimdiye kadar
herkes özgür bence
bi arkadaş vardı okuldan çarşaf giydi dedi bana sende
yok dedim olmaz
neyse uzayıp gitcek olay :hhhhhh:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bende ne açıklığın ne kapalılığın uçta olmaması taraftarıyım mesela çarşaf giymek yerine pardesü giyilmesinden yanayım ben mesela pantolon filan giyerim ama tunik giyerim üstüne bence normal açıklarda da çok sınırdan hoşlanmıyorum yani minicik etekler askılı badiler filan ama kimseyi eleştirmedim şimdiye kadar neden böyle giyiniyosun diye herkesin kendi görüşü tabiki

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.404
Bende açık-kapalı diye bir ayırım yapılmasının yanlış olduğu kanaatindeyim..
Herkesin kendini yansıttığı bir tarzı vardır..
Çok fazla makyaj yapmış,yada çok acık giyinmiş gibi eleştirileri yapmak bana düşmez..
eğer kişi kendisini bu şekilde rahat buluyorsa ve mutlu hissediyorsa bu beni hiç ama hiç ilgilendirmez..

Önemli olan insan olsun gerisi boş geliyor bana.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar