Bu konun acilmasi cok sacma kimin acik,kimin kapali oldugunu anlamak adina acilmis konu olarak goruyorum.iyi, guzel ne varsa burda paylasiyoruz simdi napalim ??acik olanin dusuncesi kapali olana ters gelecek cogunun rengi belli oldu keske direk sorsaydin kim acik, kim kapali diye sakin alinip kirilma ama bu konuyu soru sormakla acmis oldun. He merakini gidereyim ben acigim,kapanana da saygiliyim.
Bende bir kaç bir şey söylemek isterim.
Göznuru ablacım,mesajın azıcık sert olmuş,yumuşatayım seni.
Konumuz 2009 yılında açılmış bir konu ki,konuyu açan arkadaşımız da eski mod görevli arkadaşlarımızdan biri idi.
Evet soru gayet ortada aslında''eğer açıksanız kapalılara kapalıysanız açıklara bakış açınız nedir?''bu zaman içersinde bu konuda polimikler olmadı,olmasına zaten bizler müsade etmeyiz.
Konu Bir Soru Bir Cevap bölümünde ve arkadaşımızda böyle bir konu açmış bir sakıncası olduğunu düşünmüyoruz.
Sadece bizlerin görüşlerimizi özgürce ifade etmemiz için açılmış bir konu ve yalnış olan bir şeyin olduğunu da düşünmüyoruz.
Bu arada kimsenin açık yada kapalı olmasını bizler elbette sorgulayamayız sadece burada görüş bildirmemiz gerekiyor.Yani bir nevi düşüncemizi ortaya koyabiliriz.
Bende açığım evet ama bu benim kapalı olan arkadaşlarımın olmayacağı anlamına gelmez değilmi.Yani burada tabiki açık-kapalı ayrımı yapmak değil sadece düşüncelerimizi paylaşmak amaçlı açılmış bir konudur.
Lütfen bu şekilde düşünürsek daha yapıcı olucaktır-ayse
Sevgiler.