kalbim duracaktı izlerken zaten aklım çıkar böyle uzay muzay,direk oturur ağlarım bi daaa izleİzlemiştim galiba
kalbim duracaktı izlerken zaten aklım çıkar böyle uzay muzay,direk oturur ağlarım bi daaa izleİzlemiştim galiba
Sıkılmıştım diye hatırlıyorum sanki. Bakayım bir o muydu.kalbim duracaktı izlerken zaten aklım çıkar böyle uzay muzay,direk oturur ağlarım bi daaa izle
Acaba nedir nedir@Eflalim tam eniştemlik bi film izliyorum,bol ekşın
izledim ikisinideAcaba nedir nedir
5.dalga ve diriliş diye bir film ekledim listeye. İzledin mi bunları nasıl?
Ayy o gün everest açtım sıkıntıdan patladım, konu güzelde çok mıy mıy
Güzel mi diyorsun. Akşam açayım mı birini?izledim ikisinide
everesti izlememişim herhalde,bi ara ekliyeyim arşive
5. dalga tam benlik her türden ekşın var içindeGüzel mi diyorsun. Akşam açayım mı birini?
Tamam ekşın varsa adam da beğenir5. dalga tam benlik her türden ekşın var içinde
daha bitirmedim ama tom cruise nin son filmine bakıyorum.gayet aksiyonlu.adam yapmış yine görevimiz tehlike 6 yansımalar .önceliği buna ver derimTamam ekşın varsa adam da beğenir
Görevimiz tehlike serisi güzeldi zaten, alt yazı ise olmaz ama türkçe dublaj lazım bana. Gözlerim bulanık görüyor da artık okuyamıyorumdaha bitirmedim ama tom cruise nin son filmine bakıyorum.gayet aksiyonlu.adam yapmış yine görevimiz tehlike 6 yansımalar .önceliği buna ver derim
Türkiş türkişGörevimiz tehlike setuşu güzeldi zaten, alt yazı ise olmaz ama türkçe dublaj lazım bana. Gözlerim bulanık görüyor da artık okuyamıyorum
TaaamTürkiş türkiş
İzlemiştimEkli dosyayı görüntüle 26980
Tür: fantastik,gerilim,gizem
Yapım: 12 MART 2010
IMDB Puanı: 8.1
Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Michelle Williams, Emily Mortimer
Zindan Adası, Martin Scorsese'nin bir çok filmi gibi yine bir başyapıt statüsünde. Filmde, Teddy Daniels ve Chuck Aule isimli iki polis memurunun, Rachel Solando adlı bir akıl hastasının ortadan kaybolması üzerine tehlikeli akıl hastalarının tedavi gördüğü Shutter Adası isimli bölgede konuşlanan Ashecliffe Hastanesi'ne soruşturma yapmak için gitmesi ve sonradan gelişen esrarengiz olaylar aktarılıyor. Burada karşılaştıkları isyan tablosu ve çığrından çıkan işler bu davayı gittikçe zora sokacak, zamanla rüya ve gerçek arasındaki sınırlar zorlanacaktır. Usta yönetmen Martin Scorsese tarafından Dennis Lehane'nin ünlü romanından sinemaya uyarlanan filmin başrolünde yönetmenin gözde oyuncularından Leonardo Di Caprio bulunuyor.
İzlemeyen yoktur herhalde ama benim en beğendiğim filmlerden biridir kendisi.tam beyin yakan türden.bu 3. izleyişim ama her seferinde başka bir detayı yakalayıp vay bee diyorum.
belki bu sefer basamaz ne biliyonkız sonu belli işte,adam aya basmış
Baktılar uzaylı yok ..... baka baka döndüler şimdi mars a yatırım yapıyorlar ay küçük çünküçünkü bi kere çıkıp sovyetleri yenilgiye uğratarak tatmin olmuş,artık gerek yokmuş
Ben görevimiz tehlikenin hepsini seviyorum hepsi iyidaha bitirmedim ama tom cruise nin son filmine bakıyorum.gayet aksiyonlu.adam yapmış yine görevimiz tehlike 6 yansımalar .önceliği buna ver derim