Yorumlarının hastasıyızzz bebemmm... gayet subjektif
IMDB: 6.3
Tür:Fantastik,Korku,Dram
Yapım: 2017
Yönetmen: Karen Moncrieff
Oyuncular: Lylah Raye Acosta,Cliff Chamberlain,Jane Daly,Anna Diop,Ray Baker,Brianne Howey,Ana Ortiz,Sander Thomas,Lee Pace,Carrie Coon
Film Özeti: Bir ailenin hayatı, oğullarını trafik kazasında kaybetmelerinin ardından paramparça olur. Artık adam başarılı bir avukattır, kadınsa yeniden evlenmiş ve ünlü bir yazar olmuştur. Ancak aradan geçen 10 yıldan sonra ikilinin arasının düzelmesi için bir fırsat doğar.
korku ve fantastik değil orası kesin belki biraz gerilim.ağır işleyen ve tatmin etmeyen bir sonu olan film.bitince bu muydu dedim.
Yorumlarının hastasıyızzz bebemmm... gayet subjektif
pffff kaç tane yüksek imdb li romantik film geçtim çakılBen romantizme takildim iliklerime kadar romantizm istiyorum
Ben acaip duygusalım aşk lazım bana the spirit of cristmas seyrettim çocuk çok tatlıydı ben bile aşık oldumpffff kaç tane yüksek imdb li romantik film geçtim çakıl
korku lazım bana,gerilim,adrenalinnnnnn
İzledim sonunda . Yine yapmış yapacağını görevimiz tehlike hadi hadi diye diye izledim vayy bee yi de unutmayalım
IMDB: 7.9
Tür: Macera,Aksiyon,Gerilim
Yapım: 2018
Yönetmen:Christoper McQuarrie
Oyuncular: tom cruise,henry cavill,ving rhames,simon pegg,rebecca ferguson,sean harris,angela basset,vanessa kirby,alec baldwin,michalle monaghan
film özetiMission: Impossible Yansımalar, Görevimiz Tehlike serisinin 6. devam halkasıdır. İkonik ajan Ethan Hunt, birlikte çalıştığı IMF ekibi ve tanıdık birkaç dostu sıkıntılı bir zamandadır. Berlin'deki görevin ters gitmesi sonucunda Ethan Hunt CIA ile ters düşer ve denetimsizliği sebebiyle CIA'in kara listesine girer. Ancak insanlığı tehdit eden yeni bir tehlikenin ortaya çıkışıyla birlikte herkes zamana karşı bir yarışa koyulur... Filmin başrolünü Tom Cruise üstlenirken kadroda Luther Stickell rolündeki Ving Rhames, Benji Dunn rolündeki Simon Pegg ve Ilsa Faust rolündeki Rebecca Ferguson, Alan Hunley'i canlandıran usta oyuncu Alec Baldwin, Solomon Lane'i canlandıran Sean Harris, Julia Meade'i canlandıran Michelle Monaghan, Henry Cavill, Vanessa Kirby ve Angela Bassett yer alıyor.
beynim yandı kim kimdir,kime hizmet eder tam çözemedim bi daha izlenmeyi hakediyor film.
Sahneler super aslında 3 boyutlu olsa super olurduİzledim sonunda . Yine yapmış yapacağını görevimiz tehlike hadi hadi diye diye izledim vayy bee yi de unutmayalım
Bunu merak ettim seyretmeliyim hemen
Vizyon tarihi: 4 eylül 2015 (1s 46dk)
Yönetmen : baran bo odar
Oyuncular: tom schilling,elyas M'barek,wotan wilke möhring,hannah herzsuprung,trine dyrholm,antoine monot jr
Tür: gerilim
Ülke: almanya
imdb :8.4
Genç bir bilgisayar dehası olan Benjamin, sadece Almanya’da değil dünya çapında tanınan biri olmak istemektedir. Yer altı bir hacker grubu, Benjamin’i aralarına katılmaya çağırınca, Benjamin bu tehlikeli teklifi kabul eder ancak bu tehlikeli oyunlarda başına geleceklerden habersizdir.
vay anasını
süprüz sonlu müthiş filmlerden birisi.son 15 dk beyin yanması garanti sanırım ikincisi de varmış.kesinlikle izlemenizi tavsiye ettiğim bir film bunlar gerilim demişler ama öyle korkunçlu bi gerilim değil.sinir stres babında bi gerilim var filmde
efsane bir film çakıl izleBunu merak ettim seyretmeliyim hemen
Len bu filmi diyordum, yarım bıraktım türkçe dublaj çıksında izleyim diye
IMDB: 8.1
Tür: gizem,gerilim,suç
Yapım: 2016
Film Özeti: Adrian Doria varlıklı bir iş adamıdır. Bir gün kendisini kapısı kitli bir otel odasında sevgilisi Laural Vidan ' ın cesedinin yanı başında bulur. Polis tarafından tutuklandıkan sonra deneyimli bir avukat olan Virginia Goodman ile tanışır. Masum olduğunu kanıtlamak için şoförü Daniel Garrido araba kazasını aydınlatmaları gerekmektedir. Aynı zamanda avukatı Felix olayların seyrini değiştirebilecek bir delil araştırmaktadır. Virginia ve Adrian vaka hakkında konuşmalarını sürdürürler ama Adrian'ın ifadesinden ikna olmayan Virginia onu hikayesinin karanlık noktalarını açığa çıkarması için zorlar. Bulmacada gerçek ve yalan kolayca yer değiştirebilmektedir.
vay vay vayyy filmi yapmışlar abi.baştan sonra gizem,gerilim.nadir fimleri başa alır izlerim.bu da onlardan.ikinci izleyişte herşey farklılaşıyor.bi ara katil ben miyim lan yoksa dedim
öncelik verin derim
nasıl yarım bırakabildinLen bu filmi diyordum, yarım bıraktım türkçe dublaj çıksında izleyim diye
Yarısına kadar izledim.
Çok beğendim çünkü dublajlı izlemem lazımnasıl yarım bırakabildin
Yeni film belli oldu
Tür: bilimkurgu,gerilim,korku
Vizyon :Tarihi24 Mart 2017
Yapımı :2017 ABD
Süre :104 dk
imdb : 7.7
Uluslararası Uzay İstasyonu'nun 6 üyesi, Pilgrim Uzay Aracı aracılığıyla Mars'tan getirilen bir örneği incelerken büyük bir keşfe imza atar: Bu örnek biyolojik özellikler göstermektedir, yani Mars'ta hayat olduğunun kuşku götürmez bir kanıtıdır. Ancak bir süre sonra mürettebatı ölüm kalım mücadelesi verecekleri bir süreç beklemektedir, nitekim Mars'tan gelen 'örnek' zannettiklerinden çok daha zeki ve kuvvetlidir.
gerim gerim gerildim izlerken.ilk dakikadan son dakikaya gerilim.puanı çok daha iyisini hakediyor...