Ben direk oyumu verdim çekildim kenara:sigara:Yaaaaaaaa ben unuttum bu yarısmayıııı:aglayan:
Ama katılanlar harıkaaaa oy veremedım kı
Şarkı iyi gitti beeeee:dans[DM]video/xcps8z_emel-sayyn-gozler-kalbyn-aynasidir_music[/DM]
Canım benim teşekkür ederim,desteğini esirgemediğin için7 süper yaaa yeşil de yakışmıs
Çok teşekkür ederim canım benimhepsi cok guzel....ama ben en cok 2,5 ve 7 numara arasinda kaldim,sade makyajda yana oldugum icin 5 numaraya verdim,ama diger ikisinide beyendim...
7 numaralı hatune bittim ben yalnız çok merak ettim şimdi
7 ile 5 arasinda gittim geldim, gittim geldim en sonunda 7 numaraya oy verdim hayirli olsun.
ama hepsi cok güzel
ya bende şaştım kaldım, hepinizin gözleri çok güzel...1,2 ve 7. aday çokkk hoşuma gitti.. 7 numara çok çekisinnnn... ve oyum sana....
Sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın Şahım,elleirne sağlık
Bu arada iyi ki sadece makyaja oy veriyoruz,gözlere oy verseydik yok kesinlikle işin içinden çıkamazdık-hmm-hmm-hmm
-hmmYorum ve oylama için teşekkür ederim7 numara harikasın canım Allah nazardan saklasın
Ablacım benim,çok teşekkür ederimKullandım Hayırlı olsunnnnnnnn
masallah yaa cok suppersınız kızlar her bırınızın makyajı guzel olmus ama ıclerınden bırı var kı gercekten cok hos olmus bayıldım valla oyumda ona gıttı tabıı... ben yıne yetıstıremedım unuttum :gitme: neyse kazananı buyuk mı merakla oylama sonucunu beklıyorum...:sigara:
bidahaki yarışmalara bende yetişmek istimmmmmmmmmmm