Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
:bayil::bayil::bayil::bayil::bayil::bayil:aneeeeeemmmmmmmmmm bu gözler ne böyle valla dondum kaldım kızlar hepiniz harikasınız o gözler o makyaj resmen pc nin camına yapıştım yaaa ama 7 numero kim söyliyin çabbıkkkkkk
of yaaa yarışma biteseye kadar açıklanamaz tabiiki de ama 7 numero takipçinim bilesin bayıldım yeşil bukadarmı yakışır ya o peçedeki gizem bayıldım bidenem oyum sana gitti yafrımmmmm
esseeeeeeeeeeeeeeeee nirdesin bacım gellll galiba ben yeni sappuğ olucam :ayna::ayna::ayna:bu güzeller beni baştan çıkardı resmen yaaaaa
7 numerolu adayımız açık ara önde götürüyo yarışmayı böyle giderse birincimiz şimdiden ilan edilmiş gibi nedersiniz canlarım
ilkgünde oyların hepücüğünü toplamışsın gizemli güzellllllll
7 numara çok hoşmuş gozlerin ve makyajın oyum sana ben goz makyajından anlarım hemde iyi hanımlar diger adaylar iş tek far sürmeyle olmuyor ve siyah kalemle daha çalışmanız lazım kusura bakmayın benim gordugum bu