benim görüşmeme kararıma eşim sadece haklısın,bir şey diyemem dedi...4 yıldır eltimin evini görmedim,görmek de istemiyorum...biraz pasif olsam ezecekti beni.oğlum,bir amcası olduğunu yeni yeni biliyor.gerçekten kafam rahat...
mrb ben yenı uyeyım cokemezım bıraz yazdıklarınızı okudum allah hepınıze yardımcı olsun ınsallah. bunları okuyunca benımkıler devede kulak kalıyormus bunu daha ıyı anladım.esım donek ben harıc herkes kardeslerı anne babası ve arkadasları cok kolay sekılde yonledırıyorlar.benım lafımı kale almıyor onu da gectım konusmama ızın vermıyor 2 yıllık evlıyım 8 aylık kızım var
ben esimin ikinci esiyim ve kayinvalidem beni hic kabul etmedi hala ilk gelinini ile gorusur onu kizi olarak gordugunu yuzume soyledi.5 aylik hamileyken bana senin cocugun umrumda bile degil demisti:alsana: ben yine esimin hatiridir diyerek ne kadar uzulsemde goz yumsamda her defasinda araya bir fitnelik sokuyor.Isin en kotu yani evlerimiz yan yana surekli gormek zorundayim ayrica esimde onu kontrol etmemi ister umarim en kisa zamanda yeni bir eve geceriz ve ayda bir gorerek bu sorunda ortadan kalkar :eller:
biz ne dersek onu yapın..biz böyle istiyoruz,diyorlardı.yani kayınvalide ve elti...hadi kayınvalideyi anladıkta elti dışarıdan x bir kişi,hiç bir bağın yok...kim oluyor da hayatımıza müdahale ediyor.dedim böyle yapacaksanız görüşmeyelim.4 yıldır görüşmüyorum.kayınvalidede görüşürsek,mecburen...o da her zaman değil.
Yazılanları okudum bende gençliğimde eşimin ailesinden çektim üstelik ben eşimle evleninceye kadar iki ailede uzak dururken (eşimin anne ve babası eşim küçükken ayrılmışlar) biz evlendikten sonra iki taraf ta kendi emeklerini saymaya başladı eşim de onlara borcunu ödeme yarışına girdi olan bana oldu size tavsiyem bir problem olduğunda eşinizi karşınıza alıp açıkça konuşmanız eşinizin desteğini alamıyorsanız kendi mutluluğunuz için kendi kararınızı verin size desdek olmayan eş eş değildir fazla düşünmeye gerek yok hayat kısa