hadi gözünüz aydınnnnnnnn inan çokkk sevindim tatlımmmDualarınız için hepinize çok teşekkür ederim canım ailem ailem diyorum çünkü hepiniz ailemden bir fert gibi oldunuz bugün iyi haberlerle geldim yanınıza çok şükür eşimin damarındaki %99luk tıkanıklık yapılan 4.anjuyo ile birlikte takılan stendle şükür rabbime ameliyata gerek kalmadan açıldı Rabbim eşimi ikinci kez bana çocuklarıma ve sevdiklerine bağışladı cuma günü benim doğum günüm ve bana verilebilecek enbüyük hediyeyi rabbim bana nasib etti Eşimi Rabbim kimseyi böyle üzücü bir şekilde sınavdan geçirmesin eşimin hayatı hastaneye beş dakika erken gelmesiyle kurtuldu doktorlar eğer 5dakika geç getirseydiniz kurtaramazdık diyorlardı şükür çok şükür Rabbime
çok çok geçmiş olsun canımmm acil şifalar. Allah çocuklarına bağışlasın kaynınıcanım çok çok geçmiş olsun ALLAH şifalar versin sizlere çocuklarına bağışlasın tesadüfe bakki benimde kayınbiraderim aynı sorunla üç gündür hastanede yatıyor bizde çok zor günler geçiriyoruz şu aralar yalnız benim kayınbiraderin kalp kapakçıklarında rahatsızlığı ve büyük bir ihtimal ameliyet olucak bu bir iki gün içinde siz çok şükür daha kolay atlatmışsınız bu üzücü durumu inş bizde atlatırız daha çok genç 40 yaşında 4 çocuğu var ALLAH tüm hastalara şifalar versin inş
canım çok çok geçmiş olsun ALLAH şifalar versin sizlere çocuklarına bağışlasın tesadüfe bakki benimde kayınbiraderim aynı sorunla üç gündür hastanede yatıyor bizde çok zor günler geçiriyoruz şu aralar yalnız benim kayınbiraderin kalp kapakçıklarında rahatsızlığı ve büyük bir ihtimal ameliyet olucak bu bir iki gün içinde siz çok şükür daha kolay atlatmışsınız bu üzücü durumu inş bizde atlatırız daha çok genç 40 yaşında 4 çocuğu var ALLAH tüm hastalara şifalar versin inş