Eşim İçin Dualarınıza İhtiyacım Var

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim canım ailem ailem diyorum çünkü hepiniz ailemden bir fert gibi oldunuz bugün iyi haberlerle geldim yanınıza çok şükür eşimin damarındaki %99luk tıkanıklık yapılan 4.anjuyo ile birlikte takılan stendle şükür rabbime ameliyata gerek kalmadan açıldı Rabbim eşimi ikinci kez bana çocuklarıma ve sevdiklerine bağışladı cuma günü benim doğum günüm ve bana verilebilecek enbüyük hediyeyi rabbim bana nasib etti Eşimi Rabbim kimseyi böyle üzücü bir şekilde sınavdan geçirmesin eşimin hayatı hastaneye beş dakika erken gelmesiyle kurtuldu doktorlar eğer 5dakika geç getirseydiniz kurtaramazdık diyorlardı şükür çok şükür Rabbime
çok sevindim canım
Rabbim eşini sana bağışladı.

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
esinin biraz daha iyi olmasina cok sevindim canim,,,dilerim ALLAHIMDAN cok daha iyi olsun,,,,

G

guzelcem

Misafir
ALLAH eşinizi sana ve yavrularına bağışlasın canısı ALLAHIM acil şifalar versin, ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN RABBİM sana sabır dayanma gücü versin...

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
canım çok çok geçmiş olsun ALLAH şifalar versin sizlere çocuklarına bağışlasın tesadüfe bakki benimde kayınbiraderim aynı sorunla üç gündür hastanede yatıyor bizde çok zor günler geçiriyoruz şu aralar yalnız benim kayınbiraderin kalp kapakçıklarında rahatsızlığı ve büyük bir ihtimal ameliyet olucak bu bir iki gün içinde siz çok şükür daha kolay atlatmışsınız bu üzücü durumu inş bizde atlatırız daha çok genç 40 yaşında 4 çocuğu var ALLAH tüm hastalara şifalar versin inş:mendil::mendil::mendil:

Sizede geçmiş olsun canım inşallah rabbim bana yaşattığı mutluluğu sevinci sizlerede yaşatır ve kayınbiraderini ailesine ve çocuklarına sağlıcakla kavuşturur dua edicem sizin içinde bitanem
Teşekkür ederim

suzan_78

Daimi Üye
Tepki
721
ben çok teşekkür ederim canım bu hafta içi ameliyat kararı verildi inş RABBİM hayırlısıyla çoluk çocuğunun başına gelmesini nasip eder eski sağlığına tekrar kavuşur dua ediyoruz bizlerde ALLAH razı olsun canım inş çoluk çocuğunun eşinin acısını göstermesin RABBİM hep mutlu huzurlu olun böyle önce can sağlığı diliyorum tabiki biz bunun değerini şimdi daha çok anladık bu günlerde A.E.O

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Rabbim inşallah Sağlığana kavuşmuş bir şekilde ameliyattan çıkmasını nasib eyler Kayınbiraderinin canım Eşine ve çocuklarına bağışlasın rabbim çok geçmiş olsun :elis:
Ben teşekkür ederim canımcım:huhuu:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Canım çok geççmiş olsun, maalesef hastalıktan girememiştim siteye pek şimdi gördüm; ama iyi olmasına sevindim eşinin..

Rabbim bir daha yaşatmasın

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Çok Teşekkür ederim kızlar çok şükür eşim artık çok iyi rabbim birdaha göstermesin inşallah ne bana nede cümlemize:panter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar