Essenin Spor ve Suit Haremi :)

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
Mesajını yenı gordum nan harem sahıbı yakısıklıı:kedim:

Arada gelır bakarım soyle haremın arac ve de gereclerı nasılmıs dıye o kaddeerrrrr:dil:

arac gerecler bızde superdır herzman beklerız ıyıles senıde arac gereclere katıcam :eek:

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Uff yaaa bu tarla olaylarını hiç ama hiç sevmedim sevemedim:ciklet:
Takıldık bı kere bebegım yardımcı oldugumuz arkadaslara ayıp olmasın zaten gecıkdım:sigara:
arac gerecler bızde superdır herzman beklerız ıyıles senıde arac gereclere katıcam :eek:
Bu saatte gelmemın sebebı dr olusum du.Belkı uzunnn zaman hurın olamıyabılırım garıp seyler oluyo lakın :besik::sigara:
kedim su tarlalarda calisa calisa bi hal oldun kiz kimbilir hasilat ne kadar olmustur parayi bulunca bizide unutursun artikin:D
Napıyım kızım hasılat cok olsun da satıp pc alacam senı de dayımdan kurtaracammmm:sigara:

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
hosbuldum canim sende hosgeldin kiz nerelerdeydin coktandir göremedik seni özlettin:eek:

hb yengosummmmmmm aynen valla bende cok ozledım sızı :eek: bı ara netı ıptal ettırınce gelememıstım sımdı yenıden aldık netı burdayım artık ınsallah :eek: yenıden alısmaya calısıyorum tabıı pek bı fransız kalmısım sanırım o surede bıraz yabancılık cekıyorum tabıı neyse zamanla oturur ınsalalh :sigara:

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
Formumu koruyayım derken,hurilerden olacak haberi yok bu spor manyağının:gul:

yok ben her ıkı turlu koruurm formumu:sigara: merakm etme

aynen sahim:telefon: ondaki sporcu ruhunun azicigida bende olsa bu aralar pek bi tembelim yaa:dusun:

onc esuıte gel gecelerı senı hızlı porgrama alıym bak nasılda tembellık gıdıyo:sigara:

aynen bende sahim bir takiliyorlar bu sicakta amele gibi calisiyorlar biri Funda biride :kedim:

vah yazıkk amele gıbı calısıcakalrına burda prensesler gıbı agırlanıcaklar anlamıyorlar :kizdim:

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
Takıldık bı kere bebegım yardımcı oldugumuz arkadaslara ayıp olmasın zaten gecıkdım:sigara:

Bu saatte gelmemın sebebı dr olusum du.Belkı uzunnn zaman hurın olamıyabılırım garıp seyler oluyo lakın :besik::sigara:

Napıyım kızım hasılat cok olsun da satıp pc alacam senı de dayımdan kurtaracammmm:sigara:

hayirdir :kedim: neden dr taydin insallah kötü birsey yoktur merak ettim simdi:dusun:
senin sagligin yerinde olsunda canim bana buda yeter sizler olmadanda duramiyorum.
zaten aksam dayin beni gene sinir etti bende erkenden gidip yattim:sigara:
Fundayi aradim iki laflayalim diye onunda kizi telefonu düsürmüs teli bozulmus
aslinda bak bu senin icin iyi bir haber yeni bir tel alana kadar konusamaycaz:kizdim:

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
hb yengosummmmmmm aynen valla bende cok ozledım sızı :eek: bı ara netı ıptal ettırınce gelememıstım sımdı yenıden aldık netı burdayım artık ınsallah :eek: yenıden alısmaya calısıyorum tabıı pek bı fransız kalmısım sanırım o surede bıraz yabancılık cekıyorum tabıı neyse zamanla oturur ınsalalh :sigara:

alisirsin canim neolacak hepimiz biraktigin gibiyiz.
birdaha bukadar uzak kalma artik:hayir:

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
yok ben her ıkı turlu koruurm formumu:sigara: merakm etme

onc esuıte gel gecelerı senı hızlı porgrama alıym bak nasılda tembellık gıdıyo:sigara:

vah yazıkk amele gıbı calısıcakalrına burda prensesler gıbı agırlanıcaklar anlamıyorlar :kizdim:

masallah azimli gacisin vesselam:kupa:
temem gelirim sen iste yeter ama yavas yavas alistir birden öyle hizli programa ayarlarsan tersim döner valla:sigara:
hic iste canim onlar artik calismaya alistilar laf aramizda sanirim hasilatlari iyi iyi para kazaniyolar:dedikodu::D

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
ınsallah tabı tabı alısırım yengos baktık olmadı mı tası taragı toplarız dımı nasılsa ...

yok canim askolsun tasi taragi toplayip nereye gidecen birdaha duymiyayim-kizgin
sabahlara kadar geyik yaptigimiz geceleri unuttunmu yaparik gene.
alisamiyak birseymi var bildigin tanidigin bir aile burasi-hmm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar