Ne koşacan nan gel sen bizimle burada yapalım sporumuzu,gitme nan bir yere-kizginoh ıkı yanımdada hurı bu gazla 100 km kosarım ben
Ne koşacan nan gel sen bizimle burada yapalım sporumuzu,gitme nan bir yere-kizginoh ıkı yanımdada hurı bu gazla 100 km kosarım ben
Kedim sendemi sadece uğrayıp çıkanlardan oldun şimdi yani:kizdim:
:findik:Asıl spor burada ama işte bu esse işini bilmiyor-hmm
Yok laaa daha yenı geldım bı toprlıyım etrafı tarlam biçilecek bı biçiyim sonra gelır guzellere uzahdan bakarım accuk :sigara:
Mesajını yenı gordum nan harem sahıbı yakısıklıı
Arada gelır bakarım soyle haremın arac ve de gereclerı nasılmıs dıye o kaddeerrrrr
hic iste sahim doldurmus hurileri neymis spor yapacamkis:dedikodu:
kedim su tarlalarda calisa calisa bi hal oldun kiz kimbilir hasilat ne kadar olmustur parayi bulunca bizide unutursun artikinYok laaa daha yenı geldım bı toprlıyım etrafı tarlam biçilecek bı biçiyim sonra gelır guzellere uzahdan bakarım accuk :sigara:
Formumu koruyayım derken,hurilerden olacak haberi yok bu spor manyağının:gul:
oyyyyyyyyy yengosummmmmmmmmmmmm da gelmısssssssss hosgeldınnnnnnnnn ablammmmmmmmmmmmmm -hmm-hmm
Uff yaaa bu tarla olaylarını hiç ama hiç sevmedim sevemedim:ciklet:
:gul::gul:ne bilem demin bi tek gözü açık kızı beyenince ben de tşörtlü koyam gözüne girem didim:gul::gul::gul::gul::gul::gul:
esımı sutlamam lazım onuda sutluyum gelıcem sız azııck benım yoklugumda bensızlık hasretıyle yanıp tutusunNe koşacan nan gel sen bizimle burada yapalım sporumuzu,gitme nan bir yere-kizgin
Takıldık bı kere bebegım yardımcı oldugumuz arkadaslara ayıp olmasın zaten gecıkdım:sigara:Uff yaaa bu tarla olaylarını hiç ama hiç sevmedim sevemedim:ciklet:
Bu saatte gelmemın sebebı dr olusum du.Belkı uzunnn zaman hurın olamıyabılırım garıp seyler oluyo lakın :besik::sigara:arac gerecler bızde superdır herzman beklerız ıyıles senıde arac gereclere katıcam
Napıyım kızım hasılat cok olsun da satıp pc alacam senı de dayımdan kurtaracammmm:sigara:kedim su tarlalarda calisa calisa bi hal oldun kiz kimbilir hasilat ne kadar olmustur parayi bulunca bizide unutursun artikin
hosbuldum canim sende hosgeldin kiz nerelerdeydin coktandir göremedik seni özlettin
:gul::gul:
esımı sutlamam lazım onuda sutluyum gelıcem sız azııck benım yoklugumda bensızlık hasretıyle yanıp tutusun
Formumu koruyayım derken,hurilerden olacak haberi yok bu spor manyağının:gul:
aynen sahim:telefon: ondaki sporcu ruhunun azicigida bende olsa bu aralar pek bi tembelim yaa:dusun:
aynen bende sahim bir takiliyorlar bu sicakta amele gibi calisiyorlar biri Funda biride
Takıldık bı kere bebegım yardımcı oldugumuz arkadaslara ayıp olmasın zaten gecıkdım:sigara:
Bu saatte gelmemın sebebı dr olusum du.Belkı uzunnn zaman hurın olamıyabılırım garıp seyler oluyo lakın :besik::sigara:
Napıyım kızım hasılat cok olsun da satıp pc alacam senı de dayımdan kurtaracammmm:sigara:
hb yengosummmmmmm aynen valla bende cok ozledım sızı bı ara netı ıptal ettırınce gelememıstım sımdı yenıden aldık netı burdayım artık ınsallah yenıden alısmaya calısıyorum tabıı pek bı fransız kalmısım sanırım o surede bıraz yabancılık cekıyorum tabıı neyse zamanla oturur ınsalalh :sigara:
alisirsin canim neolacak hepimiz biraktigin gibiyiz.
birdaha bukadar uzak kalma artik
yok ben her ıkı turlu koruurm formumu:sigara: merakm etme
onc esuıte gel gecelerı senı hızlı porgrama alıym bak nasılda tembellık gıdıyo:sigara:
vah yazıkk amele gıbı calısıcakalrına burda prensesler gıbı agırlanıcaklar anlamıyorlar :kizdim:
ınsallah tabı tabı alısırım yengos baktık olmadı mı tası taragı toplarız dımı nasılsa ...