Essenin Spor ve Suit Haremi :)

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
hayirdir :kedim: neden dr taydin insallah kötü birsey yoktur merak ettim simdi:dusun:
senin sagligin yerinde olsunda canim bana buda yeter sizler olmadanda duramiyorum.
zaten aksam dayin beni gene sinir etti bende erkenden gidip yattim:sigara:
Fundayi aradim iki laflayalim diye onunda kizi telefonu düsürmüs teli bozulmus
aslinda bak bu senin icin iyi bir haber yeni bir tel alana kadar konusamaycaz:kizdim:

Daha hayır mı degıl mı bellı degıl bebegım:dusun:Bır aydır adet gormuyorum ama normal olmayan da bı durum vardı.Ilaclara baglamıslardı.Malum bahar astımı tetıkledı ılac zamadı:sigara:Ama bugun yapılan testte beklenmedıık bı pozıtıflık cıktı:besik:Kullandıgım ılaclar da hesaba katılın ca pek de iç acıcı bı durumdan bahsetmedıler.Kendı doktorum yok onu beklıyorum :kedim:

Sızın telefonsuz kalmanız benım sımdılerde ısıme yaramadıkdan sonra napıyım telefonun kırıklıgını :hihh:Ayrıca emınım benım ıcımden gecırdıklerım yuzunden kırılmısdır:gul:

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
Daha hayır mı degıl mı bellı degıl bebegım:dusun:Bır aydır adet gormuyorum ama normal olmayan da bı durum vardı.Ilaclara baglamıslardı.Malum bahar astımı tetıkledı ılac zamadı:sigara:Ama bugun yapılan testte beklenmedıık bı pozıtıflık cıktı:besik:Kullandıgım ılaclar da hesaba katılın ca pek de iç acıcı bı durumdan bahsetmedıler.Kendı doktorum yok onu beklıyorum :kedim:

Sızın telefonsuz kalmanız benım sımdılerde ısıme yaramadıkdan sonra napıyım telefonun kırıklıgını :hihh:Ayrıca emınım benım ıcımden gecırdıklerım yuzunden kırılmısdır:gul:

gecmıs olsun nılbusum :gitme: uzuldum ınsallah duzelır yenıden bu arada bı ara ozelden telını ver bakım bı sen yenıden konusalım

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410

ah canim benim hayirlisi neyse o olsun insallah en kisa zamanda senin icin hayirli ne olacaksa Rabbim onu nasip etsin insallah
bizi merakta birakma mutlaka yaz canim-hmm

bakiyorum bizim telin kirilmasi seni derinden üzmüs görünüyor:hihh:
hazir telefonda yokken firsati degerlendiririk kedim:eek:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
gecmıs olsun nılbusum :gitme: uzuldum ınsallah duzelır yenıden bu arada bı ara ozelden telını ver bakım bı sen yenıden konusalım
Tamam yazarım sana:telefon:
ah canim benim hayirlisi neyse o olsun insallah en kisa zamanda senin icin hayirli ne olacaksa Rabbim onu nasip etsin insallah
bizi merakta birakma mutlaka yaz canim-hmm

bakiyorum bizim telin kirilmasi seni derinden üzmüs görünüyor:hihh:
hazir telefonda yokken firsati degerlendiririk kedim:eek:

Aminnn bebekım.Yok laaa cıdden uzuldum tlf yollayasım geldı hemıde :hihh:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Vayy vay vayy nihayet beklenen oldu,:sigara:

gecelerimin herfü,ikinci aşkım,ikinci erkekimmm-hmm:esse:

haremini yeniden açtı yuppiiiii-kop-kop-kop

çok mutlu oldum,çoktandır istiyodum zaten,bilirsin sen Nuri

orda burda buluşup konuşmak ayıp oluyodu:findik::findik:

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
Aminnn bebekım.Yok laaa cıdden uzuldum tlf yollayasım geldı hemıde :hihh:[/QUOTE]

ah yufka yürekli :kedim:kiyamazmis bize:eek:
telde konusuyoruz diye kizarsin hatlari kesecem dersin ama bak genede kiyamadin dimi:eek:
sen bitanesin yaa-hmm

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
Vayy vay vayy nihayet beklenen oldu,:sigara:

gecelerimin herfü,ikinci aşkım,ikinci erkekimmm-hmm:esse:

haremini yeniden açtı yuppiiiii-kop-kop-kop

çok mutlu oldum,çoktandır istiyodum zaten,bilirsin sen Nuri

orda burda buluşup konuşmak ayıp oluyodu:findik::findik:

hohohyyyyyyyy :gul::gul::gul: herkes beklıyormus kıs esos gec kalmısssın topıgı acmakda :sigara:

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
ooooo cariyeler burada derin muhabbete dalmış. sultanımız ortada yok. akşama hazırlık yapıyor herhaldee.-hmm-hmm-hmm-hmm

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Essem senin için form tutuyorum bak kıymetimi bil:sigara:

uçuyoruummmm:esse::uc:

kosu-bandi-kaliteli.jpg

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
amannnn durunn ben öyle bakıp çıkacaktım. ben tontonum . sultanım beni beğenmez zatennn hadi bana eyvallah hurilerr.:gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul:

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
geldım geldımmmmmm
ateslı hatunlarım -hmm
gıtıtgımde 4.sayfadaydık 10.sayfaya gelmıssınız:D

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
4 mısafır 2 kayıtlı uye :D

esımı daha sutlayamadım onu sutluuym evı temızlıym
yemegımı yıym gelıyorum ahu guzellerım -hmm bekleyın
aklım okadar sızdeydıkı kosarken msn acık kalmıs haberım yok :D

S

suna

Misafir
:gitme:gel gel cabuk bnde geldim se sem üffffff yordu bu cicekler ya hatunlar gelsede bnm ciceklere baksa olmazmııııı:eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar