Evlendiğinizde ilk vukuatınız neydi hatırlıyor musunuz?

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
ben hemen anlatayım...
eşim işe gitmişti..ben de kahvaltı sofrasını toplıcaktım..o sırada tv de ayçanın şarkısı vardı ya 'buraları yıkılıo benden yıkılıo her gün peşime bıyıklı takılıo' o çıktı ben başladım yüksek ses dinleyip dans etmeye...tabi o sırada ocakta altının kapatılmasını beklerken yanarak kömür olmuş yepyeni gıcır gıcır ilk kez kullanılmış zavallı bir çaydanlık vardı...... :kptmya::kptmya:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
ben hemen anlatayım...
eşim işe gitmişti..ben de kahvaltı sofrasını toplıcaktım..o sırada tv de ayçanın şarkısı vardı ya 'buraları yıkılıo benden yıkılıo her gün peşime bıyıklı takılıo' o çıktı ben başladım yüksek ses dinleyip dans etmeye...tabi o sırada ocakta altının kapatılmasını beklerken yanarak kömür olmuş yepyeni gıcır gıcır ilk kez kullanılmış zavallı bir çaydanlık vardı...... :kptmya::kptmya:

:kptmya:Ay koptum gülbinim yazık olmuş,gelinlik çaydanlığına..
Kopacağım derken yaktın he güzelim çaydanlığını:teytey:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
benim ilk vukuatım çayı döküp ayağımı yakmak olmuştu :bayil:

ama komiğini sorarsanız birgün lahana sarması yapmaya karar verdimki lahana sarmasıda eşimin en sevdiği yemekti:dislek:
neyse kendimce bir iç hazrladım bir güzel lahanaları haşladım
oturtum sarmaya başladım dolmalar sarılmıyor bitürlü lahanalar parça pinçik olmuş sarmak mümkün değil,:gul:

ama hala o içi naptığımı hatırlamıyorum:uc:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Yok aslında:utangac:

Sadece eşimle pazar günü ilk kahvaltımızı ederken çayı bacağıma dökmüştüm ve anammmmmm diyerek banyoya koşmuştum. Tam 1 hafta evde yatmıştım:eek:lmaz: Hayatımda o acıyı unutamam:eek:lmaz: Sevgili eşim de benden feci olmuştu yani:bayil::bayil:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
benimde arkadaşlarım gelecekti mutfağı özenle temizledim ilk defa gelecekler ya ev görmeye sonra üstümü giyindim baktım yağ kavanozomda yağ bitmiş doldurayım dedim doldurdum kapağını kapattım dışını silerken kapak elimde kaldı kavanoz tezgaha çarpınca direk yağ suratıma üstüme başıma fışkırdı bi yandan sinir krizi bi yandan gülme krizi geçiriyorum allahtan yere dökülmedi hemen gittim yüzümü filan yıkadım geldim sildim tezgahın üzerini tam üstümü değiştim saniyesinde kapı çaldı bi kaç dakika önce gelseler yanmışım yani:teytey:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
bu arada anlatmayanlar hadiiii bekliyoruz sonuçta işin gırgırı yani malzeme olacak dalga geçecek bişey yok eğleniyoruz şunun şurasında

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Bende yapacagım ılk yemek tavukdu.Tavugun uzerınde kucuk mınık tuyler var.Ama cekıyorum kopmuyor.Salak kafam hıc bısey yapamazsan derısını cıkar ama gelmıyor ısde aklıma.

Tavuk onumde ben zırıl zırıl aglıyorum.Aklıma geldı tutsılıyım dedım.Allahım o da ne ev kokuyo sankı mangal yapılmıs evde.Tavuk karardı fazla tuttum sanırım ocakda.Artık elımden kayıyor bende aglama sıddetlendı hem kendıme kızıyorum neyıne evlenmek daha yemek yapamıyosun kı dıye hem delı gıbı aglıyorum.

Kapının acıldıgını bıle duymamısım.Esım geldı korktu noldu dıye.Dedım kıllı bu tavuk temızlenmıyooo.Gel sen bırak dedı bı guzel pişirdi.Ama ben utandım yıyemedım:findik:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
valla yok sanıyodum ama şimdi aklıma geldi bi tane salep yapıcaktım cezve çok bekletiyo diye sütü su ısıtıcısında ısıtıyım dedim :dislek:
ayyy ısınmadı koktu baya bi sonra eşime çaktırmadım bozuldu falan dedim
allahtan yanan telleri süngerle ovalayınca çıktı ah aklım:teytey:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar