Evlenmeden önce-evlendikten sonra

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
canım evlenince ne gibi şeyler değişti biraz açarmısın bende korkuyorum evlilikten

Tuanacım eşim hep aynıydı çok şükür nişanlılıkta farklı bir kişilik gösterip evlenince bambaşka biri olmadı... Bu konuda şanslı hissediyorum kendimi neyse oydu herzman. Sadece nişanlılık döneminde ve evlilik dönemimizde belkide bana göre değişiklikler oldu olumsuzdu etkilendim evliliğe alışamadım.Sorumluluğu fazlaydı bundan kaynaklanan stres ister istemez bazen gerilmemize sebep oldu ama çok şükür şimdi öyle değiliz ben de yavaş yavaş alışıyorum işte sorumluluklarıma...
Yani evlenmeden önce biraz daha ev işlerine yatkın olmuş olsaydım. belki bu sorunları yaşamazdık. Çalıştığım için birde benim için bu dönem çok zor geçti.. Ama çok şükür geçti...

H

Hera

Misafir
En azından senin kadar şanslı değil %90 lık kısım canım.
Allah anzarlardan saklasın.
Arası çok iyi olan bir sürü insan var ama Sen farklı yaşıyorsun anlattığına göre..
Senin eşin gibi karısını el bebek gül bebek yani gözü gibi bakan bu ülkede oldukça azdır...
O yüzden şanslısın:)

sağol tobecim güzel dileklerin için allah sizide nazarlardan saklasın Çok şükür evet eşim çok hissiyatlı allahtan duygulu ve becerekli bir adam bende elimden geldiğince onu mutlu etmeye çalışıyorum Tobecim Sizde çok yakışıyorsunuz eşinle canım benimmmm

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
sağol tobecim güzel dileklerin için allah sizide nazarlardan saklasın Çok şükür evet eşim çok hissiyatlı allahtan duygulu ve becerekli bir adam bende elimden geldiğince onu mutlu etmeye çalışıyorum Tobecim Sizde çok yakışıyorsunuz eşinle canım benimmmm

Senin için güzel canım aşkımmm...

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.797
Evlende gör annenin köyünü
böylede bir laf var evlende gör diye :tskler:
Evlenmedim bilemiycem ama evliliğe soguk bakıyorum zor iş..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar