Arkadaşlar selaaamm, bu aralar çalıştığım kurumlarda ve ınstagramda,facebook ta yeni tipler türemiş.. bunlara kısaca büyükşehir dulcuklari diyoruz..izmir,ankara ve istanbul gibi kimin eli kimin cebinde? Belli olmayan ..her türlü pisliğin görüşmeyeceğini sandıkları? Şehirlerde.. birtakım ablalar var.Bunlar 1 yada 2 çocukla.. ortalarda gezen ablalar..senede 1 tane dayı bulurlarsa..kendilerini mutlu hisseden..arada kendine cicek gontertip..isyerinde hava atan ablaciklar..gelelim bunlarin..sosyal hesaplarina..bunlar genelde..sosyal hesapta..genellikle sadece kendilerini paylasirlar!! Ayse kadin fasulyesi mavi elbisesiyle,burada siyah elbisesiylee..burada yemege gitmiss..gibi gibi..arkadas,akraba,aile..anne baba yoktur!! Sadece ayse kadin fasulyelerinin tanitimi vardir..haa birde daha oncekii,bunlari atan kocalardan..bir iki zavallı cocukcegizler..onları da koyarlar..buda ayicigimla..lalalaaaa..çok mutluyuzzz
) cabalarindaaa
) beni alirsaaanizz ayicigim promosyonn ..abiler,amcalar koss ..kosss.. ayse kadın fasulyesiii satiyorrrrr
)) Allah yardım etsinn..Artık tüm türkiyenin ağzındaki laf gibiiii yapcak bişey yoookkk
) Elbet çıkar bi kokusukcuuu
)))boynuzluuuu ..sevaptır yazık...Ulan benim hemşehri.. çiftçi Cemal bile..bunlara iki dal çiçekle atlayıp atlayıp..kıtır etmiş... helal olsun sana 60lik dayım benimm