Oooooo bu süpermişAslında şu hayatta kimseye güvenmeyeceksin; beyaz gülün gölgesi bile siyahsa gerisini sen düşün (kuzenime )
Ay okurken sinirlendimSevgili kaynım gelme artık gelmeeeeya 60 kişilik menü var yarına..kızım hasta.lütfedip son anda haber veriyorlar..sen gelince mutsuz oluyorum darlaniyorum basıyorlar bana evdeee
Diceklerim bu kadar
Ay okurken sinirlendimSevgili kaynım gelme artık gelmeeeeya 60 kişilik menü var yarına..kızım hasta.lütfedip son anda haber veriyorlar..sen gelince mutsuz oluyorum darlaniyorum basıyorlar bana evdeee
Diceklerim bu kadar
istemedigimi söylesem kötü yenge olucam...sabırAy okurken sinirlendim
Ben şiştim okurkenSevgili kaynım gelme artık gelmeeeeya 60 kişilik menü var yarına..kızım hasta.lütfedip son anda haber veriyorlar..sen gelince mutsuz oluyorum darlaniyorum basıyorlar bana evdeee
Diceklerim bu kadar
Çıkamadım bu döngüden...bi an önce işi otursa ve evlense..kendimi de kötü hissediyorum ben eşimin kardeşi sonuçta haksızlık mı ediyorum diye ama bütün düzenimiz değişince de farklı düşünemiyorumBen şiştim okurken
Ne yaptı evlendi miÇıkamadım bu döngüden...bi an önce işi otursa ve evlense..kendimi de kötü hissediyorum ben eşimin kardeşi sonuçta haksızlık mı ediyorum diye ama bütün düzenimiz değişince de farklı düşünemiyorum
Bakıyorlar ama daha yok net birisiNe yaptı evlendi mi
Hayırlısı olsunBakıyorlar ama daha yok net birisi