Farzet ki "O" burayı okuyacak... Neler yazmak istersin?

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Sabah 9 da gelip gece 3 de giden Abi'n ve kardeşine hizmet etmekden sıkıldım. Mekanım mutfak degıl herkezin damağına göre yemek yapamam. Bunların topu izine bize mi geldiler?

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
komşum x kızına bebek arabası alacagını söylemiştin ,sanırım senin almaya niyetin yok.
Her dışarı çıktığında oğlumun arabasını istiyorsun veriyorum,sence ayıp olmuyormu bu kaçıncı isteyişin:ates:
bir de bana diyorsun ya yengem bana, bak bu araba pieerre cardinin çok pahallıdır bu,evet çok pahallı geçen yaz ben o arabaya 250 milyon para veripte aldım.Sende kızın için paraya kıyıpta alsan nasıl olur acaba?sanırım bizim arabaya günenip almayı düşünmüyorsun,sana şunu söyliyeyim bir daha vermiyecem kusura bakma.Bir iki defadan bişey olmaz ama sık sık ta istenmez:kizginasli:

Ahraz

Daimi Üye
Tepki
2.292
Bugün beni şok ettin,seni o halde görünce çok telaşlandım:ates:
Bu hareketlerinden çok sıkıldım:acep:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
calisarak kazanilan hakki helal etmeme gibi bir durum olamaz kendine gel sen kim oluyorsun da alin terini helal etmedigini soyluyorsun

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
sevgili eşim,hani bugün iftara misafir davet ettim ya,sen de daireden erken gelip çocuga bakacaktın,bende işi gücü yemekleri hazırlayacaktım,eee eve erken geldinde ne oldu doğru yatak odasına gidip uyudun:kizginasli::kizginasli:çocukla beraber her şeyi tek başıma hallettim çok yoruldum be.Sanada sefasını sürmek kaldı:ayk:

al senınkını vur benımkıne bızde de aynı durum oluyor flamıngo ablacım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar