Fatmagül'ün Suçu Ne? Kadın Olmak

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Kesinlikle Defne'ye katılıyorum,mad girl o halde gece işi olduğu için dışarı çıkan her bayan tecavüze uğramalı öyle mi?:dertli:

Bayan olduğunuza inanmak zor geliyor şu yorumunuzdan sonra,sanki erkekmiş gibi yorum yazmışsınız.

Ayrıca o zevk almalı direnmek yerine diyen erkeğin yorumuna gülmenizi de anlayamadım doğrusu çok mu komik bir yorum bu sizce?

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Ben o sahneyi izlerken dizi oldugunu bildigim halde sinir oldum, hangi beyinsiz yazmis acaba onu, zevk almak ne demek ya. Yorum bile sinir olmama yetti. :alsana:

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
sinirlerim hawada şu an elim ayagım titriyormantıga bak zewk alması gerekmeli imiş bunu yazan watandaşın anası bacısı yok mu acaba bi onların başına bu olayın geldigini düşünüp ondan sonra konuşşun
mad girl sende arkadaşım
olayları bu kadar basite indirerek konuşma lütfen:dertli:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Netice de burda diziyi değil,gerçekte olan bir konuyu konuşuyoruz.

Tecazüz olayları malesef ki günümüzde had safhada

Daha yeni 8 yaşındaki bir çocuğa ş.siz pisliğin teki tecavüz etti..

Lütfen biraz daha yorumlarımıza dikkat edelim,gülünecek bir yanını görmüyorum bu konunun.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Geçenlerde bir sitede erkeğin biri Fatmagül'ün suçu Tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bilmek yerine direnmesiydi yazmış :D

Fatmagül'ün suçu gecenin bir yarısı hemde yengesi uyarmasına rağmen dışarı çıkmasıydı .
Kız başına ne işin var gecenin bir vakti dışarıda nişanlın gelme diyor yengen gitme diyor illa gidecek arayan mevlasını da bulur belasını da :D .

Komik olan nedir acaba? :dertli:

Dilerim ki bu gibi benzeri bir olay başınıza gelmez :kahve: O zaman da zevk alabilecek ya da gülebilecek misiniz bakalım:kahve:

Ne zaman modern bir hayata hazır olacağız,aslında modernlikte değil bu..şöyle sormak lazım,
ne zaman eğitim seviyemiz yükselecek?Ne zaman hak ve özgürlüklerimizin farkında olacağız?
Modernlik,çağdaşlık derken avrupa ülkelerinin kendini bilmezliğini,ahlaksızlığını kendimize örnek göstermemiz durumun ne kadar vahim olduğunuda gösteriyor.
Neden modern,çağdaş ülkelerin eğitimini,güvenliğini ve kişilik haklarını kendimize örnek olarak alamıyoruz acaba?Bunun zamanı mı olur?Önce sindirip,hissetmek gerek.Birey olarak kadınında kişilik hakları ve özgürlüğü olduğunu kafamızın içine yerleştirmek gerek.
Biz annemizden babamızdan böyle gördük,doğrusuda budur diyerek gelişmişliğe,çağdaşlığa kendimizi önceden kapatırsak fatmagüller bitmez.

Kesinlikle katılıyorum. Biz bu kafayla biraz zor çağdaşlaşırız maalesef :kahve:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
mad gırl sana inanamıyorum ben ya bi de komik gibi gülüp dalga geçiyorsun....yani senin oğlun eşin sokakta gece dolaşan bi kıza tecavüz etse böyle gülecek misin?ne diyeceksin onların bi suçu yok kız dışarı çıkmasaymış....... ya da senin başına gelse ne diyeceksin şikayetçi değilim suç ben de dışarı çıkmamalıydım hakettim ben bunu mu????biraz daha sağduyu lütfen biraz empati kurarsan bu kadar saçma düşünmezsin

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Yani bu kadinlarin hic bir hakki yok mu simdi Türkiye´de. Tecavüz ettiler bana, Cikmasaydin kardesim sen hak etmissin o saatte ne isin vardi disarda mi denecek. Tecavüze karsi koyamiyorsun ohhh tadina bak mi denecek bu ne ya. Bu nasil bir igrenclik. Ben kiniyorum yorumunuzu.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Yani bu kadinlarin hic bir hakki yok mu simdi Türkiye´de. Tecavüz ettiler bana, Cikmasaydin kardesim sen hak etmissin o saatte ne isin vardi disarda mi denecek. Tecavüze karsi koyamiyorsun ohhh tadina bak mi denecek bu ne ya. Bu nasil bir igrenclik. Ben kiniyorum yorumunuzu.

Öyle diyeceğiz canım :kahve:

Tecavüzcüler de böylelikle elini kolunu sallaya sallaya gün battığı gibi dışarı çıkıp, tecavüz edecek tüm bayan milletine :dertli:

Kurt kuzu hesabı :kahve:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Inanilir gibi degil bunu yazanda bir bayan. :dertli:

bu nasıl mantık biliyo musun bazı kadınlar var eşinden dayak yer sonra biri yardımcı olmaya çalışınca sana ne be kocam değil mi döver de sever de de o misal...hayat böyle gelmiş böyle gitmez bazı şeyleri değiştirmekta artık bizim elimizde...o tecavüz eden pisikopatları da bi ana doğuruyo madurları da....tamamen ailenin yetiştirmesiyle alakalı bişey...herkes çocuğuna sahip çıksa adam gibi yetiştirse bu olaylar bu kadar artmazdı

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
silam nekadar güzel özetlenmis katiliyorum
ne yazikki hala kadin erkek ayrimi yapiliyo ya
elbette kadin ve erkek ayni diildir farklidir
fakat ayni haklara sahiplerdir
kadin neden hep ezilen
hor görülen olsun
neden tecavüze ugrasin
yapanlarin hicmi annesi bacisi yok
Allah akil fikir versin

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Ben konuyu açarken asla biride çıkar da madgırl gibi bir gençkızın böyle sözcükler sarfediceğini asla aklıma bile getiremezdim bu nasıl bir zihniyet yaşının küçüklüğüne versem 22 yaşındasın bazı şeyler düşünme kapasitesine ericek bir yaşa gelmişsin cahillik desem böyle bir cehalatliği hiç bir genç kıza yakıştıramıyorum yazık ki böyle bir düşünceye sahip bir zihniyete emanet olucak gelecekteki evlatlarımız
Biz kadınlar gecenin bir vakti dışarı çıktığımızda yani buyrun ben kadın olarak bu satte dışarı çıktığım için herşeyi hakettim demekmi?hayır kesinlikle katılmıyorum
BİZ KADINIZ
BİZ GÜÇLÜYÜZ
BİZ EŞİZ
EN GÜZELİDE ANNEYİZ
İNCİM yazdığın bu sözü çok beğeniyorum canım
Dilerim geleceğe yetiştirdiğimiz evlatlarımız aklı selim evlatlar olurda bizlerin görmediği hakkı onlar görürler

Tepki
28
Bazı arkadaşlar beni eleştiriyor kendilerince haklı olabilirler ama hala yaşadığımız toplumun gerçeklerini öğrenemedik daha doğru bildiğimiz doğrular maalesef aleyhimize olduğu için kendimizci kabullenemiyoruz.
Aramızda kimler gecenin bir vakti dışarda dolaşmaya cesaret edebiliyor ?iti var kopuğu var ne çeşit insan ararsan var ,bırakın şimdi geceleri serbest dolaşabiliriz nidalarını çünkü dolaşamıyoruz .
Kimseyi bilmem ama ben iöo'den beri evden okula okuldan eve hafta sonu belki bir kaç saat izin verirler onun dışında hayatım ev ve okul arası .
Yaş 22 ben büyüdüm bana karışamazsını diyecek ne cesaretim var ne ailemin bana verdiği terbiye bunu söylememe izin veriyor.

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
Ben konuyu açarken asla biride çıkar da madgırl gibi bir gençkızın böyle sözcükler sarfediceğini asla aklıma bile getiremezdim bu nasıl bir zihniyet yaşının küçüklüğüne versem 22 yaşındasın bazı şeyler düşünme kapasitesine ericek bir yaşa gelmişsin cahillik desem böyle bir cehalatliği hiç bir genç kıza yakıştıramıyorum yazık ki böyle bir düşünceye sahip bir zihniyete emanet olucak gelecekteki evlatlarımız
Biz kadınlar gecenin bir vakti dışarı çıktığımızda yani buyrun ben kadın olarak bu satte dışarı çıktığım için herşeyi hakettim demekmi?hayır kesinlikle katılmıyorum
BİZ KADINIZ
BİZ GÜÇLÜYÜZ
BİZ EŞİZ
EN GÜZELİDE ANNEYİZ
İNCİM yazdığın bu sözü çok beğeniyorum canım
Dilerim geleceğe yetiştirdiğimiz evlatlarımız aklı selim evlatlar olurda bizlerin görmediği hakkı onlar görürler

Amin canim insaallah

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
Bazı arkadaşlar beni eleştiriyor kendilerince haklı olabilirler ama hala yaşadığımız toplumun gerçeklerini öğrenemedik daha doğru bildiğimiz doğrular maalesef aleyhimize olduğu için kendimizci kabullenemiyoruz.
Aramızda kimler gecenin bir vakti dışarda dolaşmaya cesaret edebiliyor ?iti var kopuğu var ne çeşit insan ararsan var ,bırakın şimdi geceleri serbest dolaşabiliriz nidalarını çünkü dolaşamıyoruz .
Kimseyi bilmem ama ben iöo'den beri evden okula okuldan eve hafta sonu belki bir kaç saat izin verirler onun dışında hayatım ev ve okul arası .
Yaş 22 ben büyüdüm bana karışamazsını diyecek ne cesaretim var ne ailemin bana verdiği terbiye bunu söylememe izin veriyor.

Allah göstermesin Allah korusun ama gözün gibi sakinirsin dizinin dibinde durutursun oldumu yine olur ki Allah kimseye vermesin
senin yazis tarzin uslubun yalnis olmus bence
bu devirde gecesi bile kalmadi malesef gündüz vakti bile ulu orta olan oluyo
ne yani bu durumda disariya hic mi adim atmiyalim?

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439

İşallah benim gibi gece dışarı çıkmak zorunda kalmazsın hayatımda iki kere gece dışarı çıkmak zorunda kaldım birisi eşimin ameliyatında biriside kızkardeşimin doğumunda yalnız olma nedenimi uzun süreceğinden yazamıyorum ikisinde de öldüm dirildim şimdi hep dua ederim kızım da gelinim de böyle zorda kalmasın diye hayat bu :dertli:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Fatmagül bir dizi ben size gerçek bir hikaye yazacağımBu hikaye küçük bir kasabada yaşanmıştır yerini burda yazmayacağım.Bir genç kız başka bir gençkız arkadaşının evine arkadaşının yaptığı işlere bakmaya gitmiş ev sahibi ola kızın iki ağabeyi kız kardeşlerini bir vesile ile dışarı göndermişler ve içerde arkadaşını bekleyen kıza ikiside tecavüz etmiş.tabiki bunlar mahkemelik olmuş kız kardeş kendini şöyle savunmuş döndüğümde kapı kilitli idi bende arkadaşımın geciktim diye gittiğini düşündüm benim bir suçum yok.Demişlerki Bunlar kardeş bu kızı bunlarla evermek olmaz doğru hapse. Bu kız sonraki zamanda evlilik yaptı mutlu oldumu hayır çünkü onu alan ona baştan büyük bir iyilik yaptığı için ona bunu unutturmadı hatta evlendiği adamın aileside arada iğnelemeyi ihmal etmedi. düğün yapılmadan evlendi.Oğlanlarmı cezalarıı çekip çıktılar ve düğün dernek yapıp evlendiler.Bu Hikaye gerçekten yaşanmıştır yaşayan kişi bizzat bana anlatmıştı yıllarca kızımı bir arkadaşının evine göndermedim o kadar etkilenmiştim.:ates:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486

Kimse burda nida atmıyor.... Ya çıkmak zorunda kalsanız? Allah korusun çok; ama çok önemli birşey olsa? O zaman aaa dışarda birileri bana tecavüz edecek diye tetikte olup çıkmayacak mısınız?

Peki altta alıntı yapmış olduğum Ayser ablanın anlattığı olay, sizin başınıza hiç mi gelemez? Herşey evinizden bir adım atmanızla olmaz. Çok 3. sayfa haberi gördük, evinde tecavüze uğramış ve sonradan öldürülmüş genç kızları :dertli:

Şuanda okuyorsunuz, işe girdiğinizde ne yapacaksınız? Hadi yazın bir nebze de kışın peki? Kışın 5'te kararıyor hava. Patronunuza pardon bilmem ne bey, saat 4 gibi çıkabilir miyim mi diyeceksiniz?

Ya gündüzleri? Eliniz kolunu sallayarak dolaştığın gündüz saatinde böyle bir olayın başına gelemeyeceğini nerden biliyorsun?

Sadece anlatış ve olaylara bakış açın gerçekten çok; ama çok yanlış. :eek:

Fatmagül bir dizi ben size gerçek bir hikaye yazacağımBu hikaye küçük bir kasabada yaşanmıştır yerini burda yazmayacağım.Bir genç kız başka bir gençkız arkadaşının evine arkadaşının yaptığı işlere bakmaya gitmiş ev sahibi ola kızın iki ağabeyi kız kardeşlerini bir vesile ile dışarı göndermişler ve içerde arkadaşını bekleyen kıza ikiside tecavüz etmiş.tabiki bunlar mahkemelik olmuş kız kardeş kendini şöyle savunmuş döndüğümde kapı kilitli idi bende arkadaşımın geciktim diye gittiğini düşündüm benim bir suçum yok.Demişlerki Bunlar kardeş bu kızı bunlarla evermek olmaz doğru hapse. Bu kız sonraki zamanda evlilik yaptı mutlu oldumu hayır çünkü onu alan ona baştan büyük bir iyilik yaptığı için ona bunu unutturmadı hatta evlendiği adamın aileside arada iğnelemeyi ihmal etmedi. düğün yapılmadan evlendi.Oğlanlarmı cezalarıı çekip çıktılar ve düğün dernek yapıp evlendiler.Bu Hikaye gerçekten yaşanmıştır yaşayan kişi bizzat bana anlatmıştı yıllarca kızımı bir arkadaşının evine göndermedim o kadar etkilenmiştim.:ates:

Bende çok etkilendim ablam, Allah iyilerle karşılaştırmayı nasip etsin. Hele ki bu devirde arkadaşta çok önemli:eek:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319

Evet simdi bu altta yazdiginiz yorum ve yanina koydugunuz gülücükler. Bir kere yanlis.

Geçenlerde bir sitede erkeğin biri Fatmagül'ün suçu Tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bilmek yerine direnmesiydi yazmış :D

Fatmagül'ün suçu gecenin bir yarısı hemde yengesi uyarmasına rağmen dışarı çıkmasıydı .
Kız başına ne işin var gecenin bir vakti dışarıda nişanlın gelme diyor yengen gitme diyor illa gidecek arayan mevlasını da bulur belasını da :D .

Maalesef hersey su an oldugu gibi kalmiyor, hayatta insanin basina neler geliyor. Bence siz üstte yaptiginiz yorumu bir kac kere okuyun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar