Fatmagül bir dizi ben size gerçek bir hikaye yazacağımBu hikaye küçük bir kasabada yaşanmıştır yerini burda yazmayacağım.Bir genç kız başka bir gençkız arkadaşının evine arkadaşının yaptığı işlere bakmaya gitmiş ev sahibi ola kızın iki ağabeyi kız kardeşlerini bir vesile ile dışarı göndermişler ve içerde arkadaşını bekleyen kıza ikiside tecavüz etmiş.tabiki bunlar mahkemelik olmuş kız kardeş kendini şöyle savunmuş döndüğümde kapı kilitli idi bende arkadaşımın geciktim diye gittiğini düşündüm benim bir suçum yok.Demişlerki Bunlar kardeş bu kızı bunlarla evermek olmaz doğru hapse. Bu kız sonraki zamanda evlilik yaptı mutlu oldumu hayır çünkü onu alan ona baştan büyük bir iyilik yaptığı için ona bunu unutturmadı hatta evlendiği adamın aileside arada iğnelemeyi ihmal etmedi. düğün yapılmadan evlendi.Oğlanlarmı cezalarıı çekip çıktılar ve düğün dernek yapıp evlendiler.Bu Hikaye gerçekten yaşanmıştır yaşayan kişi bizzat bana anlatmıştı yıllarca kızımı bir arkadaşının evine göndermedim o kadar etkilenmiştim.
öok üzücü ya( bunu yapanlara inanamıyorum ortaya çıkacağını bilmiyorlar mı hiç mi utanma arlanma korku yok:alsana: