Forumdan Banlanıyorsunuz Son Sözünüz Ne Olurdu

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Evet Sevdikleri için uğraşıyorlar dimi Tobem yoğsam neden yapsınlar:crazy::crazy:
Şaka bi yana bende biliyorum şaka yapdıklarını canım benim maksat gırgır olsun ama üçü bir arada fena etti beni be Tobecimnormalde severim üçü birardayı ama sadece kahvede:cokkomik::cokkomik:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Biliyorum ablam şakalaştığınızı....
Sen sinir oldukça onlar üçü bir arada olmaktan zevk alacaklar. ben anlamıyorum senin gibi tatlı biriyle neden uğraşıyorlar.:ask:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Ya dimi Tobecim bulmuşlar benim gibi pambığ şekerini uğraşıyorlar canım yaaaa bak sen yırttın böyle benim arkamda ol arkamda olki Aslımın başına gelicekler seninde başına gelmesin tatlı hamişim benim Aslının hali vahim çünkü doğumdan sonra :alsana:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.069
Evet Sevdikleri için uğraşıyorlar dimi Tobem yoğsam neden yapsınlar:crazy::crazy:
Şaka bi yana bende biliyorum şaka yapdıklarını canım benim maksat gırgır olsun ama üçü bir arada fena etti beni be Tobecimnormalde severim üçü birardayı ama sadece kahvede:cokkomik::cokkomik:

:kptmya: benim sılam canım sılam bizi al kollarınaaa ninniler söyle bize 55:

Biliyorum ablam şakalaştığınızı....
Sen sinir oldukça onlar üçü bir arada olmaktan zevk alacaklar. ben anlamıyorum senin gibi tatlı biriyle neden uğraşıyorlar.:ask:

Tatlı olduğu için uğraşıyoruz bidanemiz o bizim bayılıyoruz ona :ask::ask:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar