Forumdan Banlanıyorsunuz Son Sözünüz Ne Olurdu

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
nk olarak birşey demem boynum kıldan ince vardır bir bildikleri der burulurum :uzgun: ama içimdeki Nurhayat iki çift laf eder haliyle :hihi:

Forum ablacııım ne oldu da a aaa adını forum tarihine altın harflerle yazdırmış becerisiyle hüneriyle hatta marifetiyle ev kızlarının efendisi olmuş olan kendinden ışıklı çeperi auralı olan bir insanı forumdan atarsın bakiiiim heeee -kizgin utanmadan etmeden soru sual sormadan nasıl atarsınız yüzüne forum kapısını nasıl çarparsın ablacııım cevap verrrr bu ne afraa bu ne tafraaa a aaaa hiç hoş değil :hayir: bu hayatta 3 tane "N" vardır forum ablacıııım bu lafıma bir mim koy sen 1.Ne zaman 2.Ne yaptı 3.Nurhayat'ın karşısına çık cevap ver bilmem anlatabildim mi canııım şimdi ver şu forumun anahtarını bakiiim bana...

:kptmya: :kptmya:
ahanda koptum :kptmya:

ay Allahim karnim acidi gulmekten

hemen sana senin bana yakistirdigin karakterle eslik ediyorum nurhayatcim

nurhayat tatlim emegine saglik
banlanma acisini ceken kalbine saglik bebegim
bu kadar cumleyi bir araya getirip yorulmadan konusmana saglik tatlim

:kptmya: nasil oldu mu :kptmya:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.069

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Asli ne yapalim icimize nurhayat kacmis:tskler:
:dance::dance::dance:sende haklisin canim
Ay gerçekten :iyyyy: banada diyecek kaç üyeliğin var senin nk'si ayrı Nurhayat'ı ayrı Yaso'su ayrı benim iş daha yaş yani :kptmya:

Orçun'u kaçırtayım mı :hihi:
seninkini banlarsa bir uyeligi kac kisi kullaniyonuz diy banlar nk'm :kptmya: bizi de yardim ve yatakliktan :kptmya:

asude deki yasemin lilavim arada nk'ya ugruyo o da :kptmya:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.069
Hikaye yazıyoruz ya (Asude) Yasemin karakteri var onun ağzıyla sıladayımı kızdırıyorum ondan yani 55:
-------------

Orçun ağzıyla

Hmmmm forum hanım kimse beni anlamıyor bunu biliyormuydun halbuki seninle benim ilişkimiz ne kadar sağlam temellere oturuyor son 5 dakika 32 saniyedir beraberiz yani ama ben anladım ki ben yerel zevklere pek hitap etmiyorum daha çok uluslar arası bir cazibem var :sila:

Forum :Banlanıp banlanıp üye olma kardeşim aaa yeter...

Hmmm tamam yaa :uzgun: forum hanım son bir öpeyim bir daha üye olmıcam söööz
di-C5I45XGL.gif
di-C5I45XGL.gif
di-C5I45XGL.gif

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Hikaye yazıyoruz ya (Asude) Yasemin karakteri var onun ağzıyla sıladayımı kızdırıyorum ondan yani 55:
-------------

Orçun ağzıyla

Hmmmm forum hanım kimse beni anlamıyor bunu biliyormuydun halbuki seninle benim ilişkimiz ne kadar sağlam temellere oturuyor son 5 dakika 32 saniyedir beraberiz yani ama ben anladım ki ben yerel zevklere pek hitap etmiyorum daha çok uluslar arası bir cazibem var :sila:

di-C5I45XGL.gif
di-C5I45XGL.gif
di-C5I45XGL.gif
:gul::gul::gul::gul:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
-------------

Orçun ağzıyla

di-C5I45XGL.gif
di-C5I45XGL.gif
di-C5I45XGL.gif

:kptmya: :kptmya: sila abla burayi kesinlikle gormeli ya :kptmya:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
nk olarak birşey demem boynum kıldan ince vardır bir bildikleri der burulurum :uzgun: ama içimdeki Nurhayat iki çift laf eder haliyle :hihi:

Forum ablacııım ne oldu da a aaa adını forum tarihine altın harflerle yazdırmış becerisiyle hüneriyle hatta marifetiyle ev kızlarının efendisi olmuş olan kendinden ışıklı çeperi auralı olan bir insanı forumdan atarsın bakiiiim heeee -kizgin utanmadan etmeden soru sual sormadan nasıl atarsınız yüzüne forum kapısını nasıl çarparsın ablacııım cevap verrrr bu ne afraa bu ne tafraaa a aaaa hiç hoş değil :hayir: bu hayatta 3 tane "N" vardır forum ablacıııım bu lafıma bir mim koy sen 1.Ne zaman 2.Ne yaptı 3.Nurhayat'ın karşısına çık cevap ver bilmem anlatabildim mi canııım şimdi ver şu forumun anahtarını bakiiim bana...

Harikasin valla, okurken Nurhayat´in sesi kulaklarimda cinladi.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
62.899

Hahahah iyi laf etmişsin bitanem koptumm :kptmya::kptmya:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Aman Allahım :sok::sok::sok:bu ne Nkcım yapma etme dur artık noluuuuuurrrrr birdi iki oldu ikiydi üç oldu anam sen kaç kişilksin böyle yafff Yaseminden nasıl kurtulunur? Diye düşünürken Nurhayat oldun :bayil:Nurhayat ı nasıl ezerim dedim bi baktım orçunda oldun Annicim annicim biri beni kurtarsın:crazy::crazy:buldummmmm ben bu üçüne toplu ban atayım:dill:

Adminden Alıntı:
Nurhayat,Yaso,Birden fazla üyelikden siteden atılmışdır:miyagi::miyagi:
Orçun :sitemize erkek üyelik almak yasakdır:miyagi::miyagi:bannnnn

yupppiiiiiii Teşekkür ederim beni kurtardınız :kendiniavutansılasmillisi::kptmya::kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar