Tamam.Fiyat olarakta uygun
Bak bakalım
Peki..
Tamam.Fiyat olarakta uygun
Bak bakalım
Her markette varBen bunu gördüm ama nerde a
Bende çok bunalımdaydım lohusalığım çok ağır geçmişti gerçekten zor zamanlar bizim söylediklerimizde sanırım yanlış anlaşılıyor sürekli kötü niyet art niyet hiç kimsede yok burada bu konudaki amaçda fikir alışverişi yapmakBirzaman sonra bebek ve sen yanlız kalınca dahada rahatlıcaksın,ilk bebegin normal böyle şeyler,kizlar biseyler soruyor aslinda yeni dogum yaptın fikir alışverişi bence yanlış anlama
Bende senin gibiydim etrafimda insanlar vardi arti hasta baktim bunalmıstim mesela
yaaaa ahHep senin yüzünden
Senin hanfendide pek kokoş çıktı2tane ergen yetistirdim çok zor 3.cüde fena
Kızın yatağını ben ustaya yaptirdim,yerden 2karış falan yüksek ayak koydurdum,yanları çıtalı kapısı var,simdi üstüne cibinlik istiyor hanfendi
Biz köylüyüz ama kokoşuz ve markalı aSenin hanfendide pek kokoş çıktı
Sende sakin ol stres yapma hem oģlun kendin ve bebegin icin,umarım güzel ve sağlıkli hamilelik gecirirsin canimBende çok bunalımdaydım lohusalığım çok ağır geçmişti gerçekten zor zamanlar bizim söylediklerimizde sanırım yanlış anlaşılıyor sürekli kötü niyet art niyet hiç kimsede yok burada bu konudaki amaçda fikir alışverişi yapmak
Senin ki daha zor geçmiş.Birzaman sonra bebek ve sen yanlız kalınca dahada rahatlıcaksın,ilk bebegin normal böyle şeyler,kizlar biseyler soruyor aslinda yeni dogum yaptın fikir alışverişi bence yanlış anlama
Bende senin gibiydim etrafimda insanlar vardi arti hasta baktim bunalmıstim mesela
Yazıyonuz böyle sonra millet sizi zengo sanıoBiz köylüyüz ama kokoşuz ve markalı a
Amin sagol canım insallah mümkün olabilirseSende sakin ol stres yapma hem oģlun kendin ve bebegin icin,umarım güzel ve sağlıkli hamilelik gecirirsin canim
Sevindim@bitter_im evet kimsede art niyet olmadığına eminim.
Şükür yaa yicegimiz ekmegimiz var elhamdülillahYazıyonuz böyle sonra millet sizi zengo sanıo
Bizde oda yok açızŞükür yaa yicegimiz ekmegimiz var elhamdülillah
Kalbimiz zengoooYazıyonuz böyle sonra millet sizi zengo sanıo
Gercektenmi yaa gerçek sanırim bakBizde oda yok açız
Bunlar premium zengo biz ultra fakir seda fasfakirAma kurutma makinem yok a
Sobam var deAma kurutma makinem yok a