Eşim calısıyor sadece 20 bin kira ödüyorumm yalan mı söylicez kıt kanaat geçiniyozGercektenmi yaa gerçek sanırim bak
Eşim calısıyor sadece 20 bin kira ödüyorumm yalan mı söylicez kıt kanaat geçiniyozGercektenmi yaa gerçek sanırim bak
Evet sobam var valla dogalgaz eve almayan ben aSobam var de
bozdur bozdur harcaKalbimiz zengooo
Soba gibisi yok biz ısınamıyoruz alışmışız sobayaEvet sobam var valla dogalgaz eve almayan ben a
Göremiyorum açılmıyor foto mu var
Rabbim bereketli para versin canım cümlemizeEşim calısıyor sadece 20 bin kira ödüyorumm yalan mı söylicez kıt kanaat geçiniyoz
Olsun yicegimiz ekmek varsa şükretmemiz gerekirEşim calısıyor sadece 20 bin kira ödüyorumm yalan mı söylicez kıt kanaat geçiniyoz
Çok şükür rabbim bundan geri koymasınOlsun yicegimiz ekmek varsa şükretmemiz gerekir
Annemin evinden sobayla çıktım,hâla sobayla devam ediyorum,Soba gibisi yok biz ısınamıyoruz alışmışız sobaya
Benimde yok..Ama kurutma makinem yok a
Napalim yaa aman 2gün de kurusun bosverBenimde yok..
Olsada koyacak geniş bi yerim yok.
Evet tüpte pahalanmış epey termosifon kullanmıyormusun banyoda? Biz ondan kullanıyordukAnnemin evinden sobayla çıktım,hâla sobayla devam ediyorum,
Icerden merdivenli benim evim alt katta soba yaniyor 4 oda birden ısınıyor,dogalgaz hiç düsünmedim ama ocak ve banyo icin gerekiyor malesef tüp 850tl olmuş
AminÇok şükür rabbim bundan geri koymasın
Çok şükür halimizeOlsun yicegimiz ekmek varsa şükretmemiz gerekir
Yok canım kullanmıyorumEvet tüpte pahalanmış epey termosifon kullanmıyormusun banyoda? Biz ondan kullanıyorduk
Evet .Napalim yaa aman 2gün de kurusun bosver
Ooo Zengo dubleks evAnnemin evinden sobayla çıktım,hâla sobayla devam ediyorum,
Icerden merdivenli benim evim alt katta soba yaniyor 4 oda birden ısınıyor,dogalgaz hiç düsünmedim ama ocak ve banyo icin gerekiyor malesef tüp 850tl olmuş
Sen kiracı değilsin dimiBenimde yok..
Olsada koyacak geniş bi yerim yok.
Heee hem zengo hem köylü aOoo Zengo dubleks ev
Aaa köylüler asıl zenginHeee hem zengo hem köylü a