850 tl .Ne kadar veriyormuş ayıptır sorması
850 tl .Ne kadar veriyormuş ayıptır sorması
Aa özelden beğendiğin bi taneyi atar mısın fikir olur bana dafotoğrafçıdan hastane de ve evde çekilen
Resimleri çıkarttım.
Tanesini 10 tl den çıkarttılar .
Bugün teslim aldım.
Albüme koydum.
Evet şey gibi di mi yarı kırk uçurma falanAnnemgil umuta hoşgeldin hediyesi mama almışlar onu verdiler. umutun gidişi oraya ilk olduğu için öyle bi gelenek var bi hediye veriliyor usulden . Antepte adet.
(normalde yumurta şeker veren de var . )
İyi güle güle harca850 tl .
Aaa Bnde isterimAa özelden beğendiğin bi taneyi atar mısın fikir olur bana da
Evet şey gibi di mi yarı kırk uçurma falan
Sütün tam geldi mi hala mama veriyor musun?Annemgil umuta hoşgeldin hediyesi mama almışlar onu verdiler. umutun gidişi oraya ilk olduğu için öyle bi gelenek var bi hediye veriliyor usulden . Antepte adet.
(normalde yumurta şeker veren de var . )
Ne güzel yapmışsınfotoğrafçıdan hastane de ve evde çekilen
Resimleri çıkarttım.
Tanesini 10 tl den çıkarttılar .
Bugün teslim aldım.
Albüme koydum.
Sütüm var iki göğüste de.Sütün tam geldi mi hala mama veriyor musun?
Sağolİyi güle güle harca
O kırk uçurmada banyo yıkanma olayı var. Banyo küvetinde.Aa özelden beğendiğin bi taneyi atar mısın fikir olur bana da
Evet şey gibi di mi yarı kırk uçurma falan
Evet bizimkiler de 40 ta öyle bi ritüel yapıyorlar. Annemin ilk torunu istediğini yapsınO kırk uçurmada banyo yıkanma olayı var. Banyo küvetinde.
ondada instagramda belki görmüş olabilirsiniz . Bi kaç parça bi şeyler diziyorlar .
Altın para kalem anahtar bebeğin patiği
Tuz şeker
Falan öyle oluyor.
Bu benim ilk başta dediğim ev gezmesinde verilen bi hediye.
Bebek eve ilk gelip girdi diye. Uğur amaçlı.
bizim de burda fena yağıyorrr ve lodos varmerhaba..
Bugün de burası yağmurlu
hava soğuk.
sabah 9 da başladı rutinim.
kahvaltı yaptık .
umut uyandı .
İlgilendim..
annemle babam geldiler.
etli ekmek yaptırmışlar .
öğlen yemeğine.
Umutta yıkandı bugün .
Bende duş aldım annem varken .
şuan ev sakin,
Dinleniyorum.
Kış kendisini iki üç gündür burda gösterdi ...bizim de burda fena yağıyorrr ve lodos var
evet evler baya soğuduKış kendisini iki üç gündür burda gösterdi ...
kombiyi iki derece yükselttik.
Balkon oldu su minderler ıslandı,cicekler uçtu kırılan kırılana görsen pert bursaevet evler baya soğudu
Geçmiş olsun, öyleymiş burda da uyarı yapıldı ama ofisteyim henüz. Çıkınca sağ salim eve gidebilsek bariBalkon oldu su minderler ıslandı,cicekler uçtu kırılan kırılana görsen pert bursa
Sagol canimGeçmiş olsun, öyleymiş burda da uyarı yapıldı ama ofisteyim henüz. Çıkınca sağ salim eve gidebilsek bari
Arabayla bırakıldımSagol canim
Aman dikkatli ol