Evet ya iyi seçmek gerek benim doğduğunda araştıracağım konu belli olduYa birde bazen yanlış sünnet ediyormuş Dr sonra tekrar oluyor filan
Doktoru iyi seçmek lazım
Evet ya iyi seçmek gerek benim doğduğunda araştıracağım konu belli olduYa birde bazen yanlış sünnet ediyormuş Dr sonra tekrar oluyor filan
Doktoru iyi seçmek lazım
Ben de 3 aydan sonra yaptırcam. Güvendiğim bir doktor 3 ay sonrası ideal dedi onu dinlicem sanırımSelam okadar korkutmayın yahu misafirlerde okuyor yorumlarınızı
Ben 14 günlüktü yaptırdım maşallah 5. Günde tamamen iyileşti hiç bişeyde anlamadı bile
İyi bir doktora denk gelirseniz en ideali yenidoğan dönemi bence
Her dr farklı demekki bilemedim ben kimseye danışmadım istedim yaptırdım ikincide erkek olursa onuda nasipse hemen yaptrmak isterimBen de 3 aydan sonra yaptırcam. Güvendiğim bir doktor 3 ay sonrası ideal dedi onu dinlicem sanırım
İstersen doktor öneririm cerrah olarak çok memnun kaldık bizEvet ya iyi seçmek gerek benim doğduğunda araştıracağım konu belli oldu
Nerde ? Sen uzaklara gitmişsindir anam yolla özeldenİstersen doktor öneririm cerrah olarak çok memnun kaldık biz
Biraz uzak vadi İstanbul’a gidersin hem avm gezersin hem sünnet yaparsınNerde ? Sen uzaklara gitmişsindir anam yolla özelden
Gördün mü izmir çikolatası çıkmış pişmaniyeli Dubai’ye karşıHer dr farklı demekki bilemedim ben kimseye danışmadım istedim yaptırdım ikincide erkek olursa onuda nasipse hemen yaptrmak isterim