Maşallah canım geçmiş olsunAşımı oldum geldiimmm
Maşallah canım geçmiş olsunAşımı oldum geldiimmm
Sevindim buna bnm gibi olan çıktıBizde sıkıntı gülüm benimde hiç işim bitmezdi ve hep uyumak istiyordum çok uykusuzluk çekmiştim
Bende çok ağladım depresyona girmiştim çok kötüydüm çok ağır geçmişti ilk 3 ay hiç ümidim yoktu o günlerin geçeceğine..Sevindim buna bnm gibi olan çıktı
Anacım ne iş biterdi ne bebe uyurdu
Uyumuyor diye ağlardım
Çok şükür büyüdülerBende çok ağladım depresyona girmiştim çok kötüydüm çok ağır geçmişti ilk 3 ay hiç ümidim yoktu o günlerin geçeceğine..
Kediler gibi martta doğuracak@Maya. Doğumun hangi aya denk geliyor ?
Kendi adına konus benim ikinci round basliyorÇok şükür büyüdüler
Rabbim bundan sonra rahat ettirsin bizleri
KunnicakKediler gibi martta doğuracak
Yalnız kediler martta azıtmıyormuydu kızzz dünkü konudan sonra bi kaykıldınız heraldeKediler gibi martta doğuracak
Ben tezgaha koyardım oglanı maxi cosi ile arada sallar anca öyle yemek yapardım ama o uyurken uyurdum o uyanıkken iş yapmaya çalışırdımBen her konuda
Her işimi umut uyurken yapıyorum.
gecede babası ilgileniyor yardım ediyor.
Öyle mi oluyordu soğuk çarptıYalnız kediler martta azıtmıyormuydu kızzz dünkü konudan sonra bi kaykıldınız heralde
senin hangi aya geliyor kızBen tezgaha koyardım oglanı maxi cosi ile arada sallar anca öyle yemek yapardım ama o uyurken uyurdum o uyanıkken iş yapmaya çalışırdım
Benim 1. Uyurdu öyle rahat olur diye 10 yıl verdim arayı sen iyi cerasatlisinKendi adına konus benim ikinci round basliyor
erkek uslu muydu senninBenim 1. Uyurdu öyle rahat olur diye 10 yıl verdim arayı sen iyi cerasatlisin
vaktinde doğursun herkesÖyle mi oluyordu soğuk çarptı
Olsun bu martta doğursun
Haziran 4-5 kurban arefesi ayy anksiyetem artıyor düşündükçe ablam diyor okul kapanmadan gelemem kuzen diyor kurbanım var 3-4 gün öncesine dogur ne tarafa bayılsamsenin hangi aya geliyor kız
İlki erkekmiymiş ve uslumuymuş herkesin çoci farklı Allah seda gibilere melaike yolluyor bize deccal düştüerkek uslu muydu sennin
ben ramazan sen kurban hadi bakalımHaziran 4-5 kurban arefesi ayy anksiyetem artıyor düşündükçe ablam diyor okul kapanmadan gelemem kuzen diyor kurbanım var 3-4 gün öncesine dogur ne tarafa bayılsam
evet ilki erkekti ama uslu muydu bimiyorum sağlıklı olsun da uslu da olsunİlki erkekmiymiş ve uslumuymuş herkesin çoci farklı Allah seda gibilere melaike yolluyor bize deccal düştü
erkek uslu muydu senninhayır