Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Bnde çıkarıyorum çok rüzgar benim migreni arttırıyorİyileşir hava alsın evde bunaldık canı sıkılıyor kaç gündür evde açılsın
Yoksa hergün çıkıykruz nerdeyse
Bnde çıkarıyorum çok rüzgar benim migreni arttırıyorİyileşir hava alsın evde bunaldık canı sıkılıyor kaç gündür evde açılsın
Hep ev de oturunca da insan hasta oluyor yaa. Hava almak çok iyi geliyor. Vallah iş yerinde de bitse de çıkıp yürüsem hava alsam diyorum iyi geliyorİyileşir hava alsın evde bunaldık canı sıkılıyor kaç gündür evde açılsın
Bendede migren var gerçekten hemen hava çarpar benide o gece sabaha kadar zehir zindan olur banadaBnde çıkarıyorum çok rüzgar benim migreni arttırıyor
Yoksa hergün çıkıykruz nerdeyse
Terasim çok büyük benimde bi sra resim atarım, salıncagı falan var terasta bazen akülüsünü çıkarıyoruz yani scootrr falanda biniyor dışarı cıkamadığmız zamanlardada öğlen saati uyku öncesi çıkarırım yağmur yoksaHep ev de oturunca da insan hasta oluyor yaa. Hava almak çok iyi geliyor. Vallah iş yerinde de bitse de çıkıp yürüsem hava alsam diyorum iyi geliyor
Yaa çok güzeel keşke bizim de olsaaaaaTerasim çok büyük benimde bi sra resim atarım, salıncagı falan var terasta bazen akülüsünü çıkarıyoruz yani scootrr falanda biniyor dışarı cıkamadığmız zamanlardada öğlen saati uyku öncesi çıkarırım yağmur yoksa
Kaç haftalık olcaksıınPerşembe günü dr randevum var, çok heycanlıyım cinsiyet öğreneceğiz korkumda var
Evet oğlum için çok iyi oldu teras kısmıYaa çok güzeel keşke bizim de olsaaaaa
Kaç haftalık olcaksıın
Oh çok rahat cinsiyet görürsün ben de o zamsnlsr gördümEvet oğlum için çok iyi oldu teras kısmı
15 haftalıgım simdi haftaya 16 nasipse
Yaa maşaAllahgüncel göbüş
İnşAllah canım bakalim küçük bi kutlama yapcaz oğlumdada balon patlatmıştıkOh çok rahat cinsiyet görürsün ben de o zamsnlsr gördüm
Aa ne güzel olurİnşAllah canım bakalim küçük bi kutlama yapcaz oğlumdada balon patlatmıştık
Evet güzel oluyor heycanlı oluyorAa ne güzel olur
Olur tabiOo 40gün geçmiş maşallah
Ben şöyle bi tepsi hazırlamıştım canım belki fikir olur
Ekli dosyayı görüntüle 43735
Atarsın fikir olur bana da@bitter_im yarın bizde yapcaz bi şeyler.
Tabi olurAtarsın fikir olur bana da